0MG90 Üye Bende sadece 6 Plus'ta var sanıyordum ama buraya göre ikisinde de var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ayırmadan sadece bir yerde yazmışlar
Bende sadece 6 Plus'ta var sanıyordum ama buraya göre ikisinde de var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ayırmadan sadece bir yerde yazmışlar
sLeepLe Üye Güzel seçim olmuş ben tasarımını beğenmedim 5s aldım ama senin için güzelse hayırlı olsun 6+ dan iyidir çok büyük o çünkü
Güzel seçim olmuş ben tasarımını beğenmedim 5s aldım ama senin için güzelse hayırlı olsun 6+ dan iyidir çok büyük o çünkü
MaxipmaN Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Özellikleri aynı değil. iPhone 6 + da extradan olanlar; OIS Yan ekrana optimize edilmiş uygulamalar ve ana ekran 1080P ekran çözünürlüğü 2915 mah batarya (i6 dakinin 2 katı) Genişletmek için tıkla ... iki katı olması için 3600mah olması lazım
~N.A.W.Y~' Alıntı: Özellikleri aynı değil. iPhone 6 + da extradan olanlar; OIS Yan ekrana optimize edilmiş uygulamalar ve ana ekran 1080P ekran çözünürlüğü 2915 mah batarya (i6 dakinin 2 katı) Genişletmek için tıkla ... iki katı olması için 3600mah olması lazım
PriZm Üye Anlayan anladı o bahsettiğim batarya kapasitesinden, devamı boşa matematik hesaplamalarından başka birşey değil.Ki bana göre önemsiz açıkçası.
Anlayan anladı o bahsettiğim batarya kapasitesinden, devamı boşa matematik hesaplamalarından başka birşey değil.Ki bana göre önemsiz açıkçası.