ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Tabi orada ucuz. Biz buradaki fiyatla MacBook alırız.
Allah akil fikir versin o parayi verip hicbir ozelligi olmayan su cihazlari alanlara. gosteris haricinde 5 para etmez. hafiza kart destegi yok. 3g goruntulu gorusme yok.bluetooth yok veri alisverisi yapamiyosun. internetten muzik video indiremiyosun. zil sesi kendine ozel yapamiyosun. sarj sikinti hic anlatmiyim. surukle birak ozelligi yok illa itunes kurcan pc ye eslestiricen. Görüntüleri haric icerikleri butun cihazlarda ayni.Ben vakti zamaninda 4s almistim ama 10 gün kullanamadim sattim. Gidin kendinize lcd 3d tv alin pasalar gibi haber film izleyin.
1. internet uzerinden 3g gorusucem. bunu viber skype de yapiyo. 1000dk var internetim niye gitsin facetime samsung nokia htc sony lg de yokki.Düzeltme yapayım :
-3g görüşme var. (Facetime)
-Bluetooth var yalnızca Apple cihazları arasında veri alışverişi de yapsa. (Airdrop)
-Müzik ve videoları harici programlarla indirebiliyorsun.
-Kendine özel zil sesini de yapıyorsun.
-iTunes'a bağımlılık gibi bir zorundalık yok. Kur iTools'u ya da diğer programları çok daha kullanışlılar hem de.
-Yeni gelecek 6 ve 6+ ' ın batarya sürelerini görmeden batarya süresini eleştirmek absürt olur.
Son olarak kullanmasını bilene her cihaz keyif verir. Bu kadar açıklama yeterli sanırım.
evetotobuste bi cocuk vardi iphonesiyle hava atiyordu ama gozu hep yanindaki yolcunun samsung telefonundaydi. yandaki yolcuda oyun oynuyoo. bi gun bi baktim iphone si olan cocuk samsung almis nette haber okuyooduu. o an bi kez daha anladim.. cocukla muhattap olsam acaba neler anlatirdi.iOS kullanıcısı azaldı mı?
Ne var bende otobüste yandakinin teleronuna bakıyorum bide oyun yerine haberleri okusa ne olacak ?evetotobuste bi cocuk vardi iphonesiyle hava atiyordu ama gozu hep yanindaki yolcunun samsung telefonundaydi. yandaki yolcuda oyun oynuyoo. bi gun bi baktim iphone si olan cocuk samsung almis nette haber okuyooduu. o an bi kez daha anladim.. cocukla muhattap olsam acaba neler anlatirdi.
Tamam dostum haklısın. Ihtiyacina göre telefon almıyorsunuz sonra gidip " her " firmaya çamur atıyorsunuz.1. internet uzerinden 3g gorusucem. bunu viber skype de yapiyo. 1000dk var internetim niye gitsin facetime samsung nokia htc sony lg de yokki.
2. samsungtan bi muzik begendin hadi al bakalim
3. bosunaa ovme arkadasim ios kullananlar azaldi. telefoncular 2. el dolu.
arkadasim bile iphone 5s i satti kendine samsung s5 aldi gozumun onundewalla bende ipod tourch 5. nesil var. ios 8 i alcak. sadece muzik dinliyorum. oda sadece hafta ici ise gidip gelme yolunda32 gb hafizasi var. muzikcalar oldugu icin bide sarji iyi giddigi icin almistim
ilginc olan nedir dostum. lafi bize atiyosan yaniliyosun. ben iphone 4s ipad mini ve ipod tourch 5 kullanicisiydim. Begenmedim sadece ipod elimde. az cok biseyler biliyoruzcahal degilizApple kullanmayanlar kullananlardan daha fazla eksi veya artılarını biliyor ilginç.
Ben genel olani söyledim ipod touch kullaniyorsan niye üstune aliniyorsun dedikleri miilginc olan nedir dostum. lafi bize atiyosan yaniliyosun. ben iphone 4s ipad mini ve ipod tourch 5 kullanicisiydim. Begenmedim sadece ipod elimde. az cok biseyler biliyoruzcahal degilizeksileri neyse de artilarini bulamadim. pardon ya 1 tane var hava atmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?