Anket iPhone 6 ve 6 Plus ' da farkettiğiniz kronik sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

sakocan52

sakocan52

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 ve 6 Plus ' da farkettiğiniz kronik sorunlar
Arkadaşlar selamlar. 20 gün kadar oldu alali. Iphone 6 plus sahibiyim. Uzerinde aldigimda 8.4 vardi . 8.3 ile birlikte geldiği i söyleyenler oldu. Sorunum şu. Ahize de kolay kolay anlaşilmayacak kadar az olan ama dikkat edildiğinde hissedilen bir cizirti var. Bu sikayet cogu yabanci sitede ve yine birçok Tr sitelerde mevcut . Ayni problemi yaşayan Arkadaşim muhakkak vardır.2. Si ise yazilimla alakali olma ihtimali zor olan titreşim sorunu. Titreşim motoru başlangiçta ve bitişte zil tonu gibi bir ses çikariyor. Mesela hafif bir ding sesi geliyor titriyor bu arada titreme çok çok normal titreme esnasinda bu ses yok duruken yine ayni ses .Veya cızırtılı bir titreşim mevcut. Ben titreşim motoruna yorumladim. Zaten %35-40 civari bu titreşim sikintisini yaşiyor sanirim. Başka sitelerde de gördüğüm kadari ile bazilarinin titreşim motoru hep bozuk bazilari cizirtili. Benimki çok normal ama dediğim gibi önemsenmeyecek birsey var.Başka bir sorun ise Ekrandaki ses problemi. Ekran sağ ortalara bastırınca ses geliyor. Çıt çıt diye .İlla ortalara değilde başka bölümlere bastırınca aynı şikayet ile karşılaşan da mevcut. Bu şikayette yine ÇOĞU kişi de var. Bu kadar uzun uzadiya yazma sebebim hiçbir forumda tam adi konulmamis bu problem 6 vs 6 plus kullanicilarinin az da olsa canini sikmakta.Ben bunların hepsinde OLDUĞUNU ancak dikkat edilmediğini düşünüyorum. Kendim bir iOS Hayranıyım ama objektif olmak Lazım.

Son düzenleme:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben iPhone 6 Plus kullanıyorum ses tuşlarının orada ekran ile metal çerçeve arası ince bir açık var. Onun dışında titreşimde bir sıkıntı fark etmedim.

seco_can_can

seco_can_can

Üye
yaklaşık 3 ay oldu alalı ama bu sıkıntılara rastlamadım turkcell den alınma cihazım

Enes

Enes

Üye
sağ alttan gelen ses bende de var cama bastırınca.
akrabalarımdan 2 kişide daha var ip6 onlarda da bu sorun var. hatta şu an biri ekrandan gelen bu ses ve orta tuşun tamamen takılı kalmasından dolayı servise yollandı. bakalım sonuca göre belki ben de gönderirim.

sakocan52

sakocan52

Üye
    Konu Sahibi
Peki iPhone 6 ile 6 plus titreşimini kıyaslanabilecek varmı arkadaşlar? Sanki 6 plus daha fazla mı çıkıyor. Kronik arıza sebebi farklı motor olması olabilir
Mesela 02162821511 bu numara apple Türkiye bunu arayınca o ahize sıkıntısı çıkıyor arkadaşlar. Ve bu 3 sorun özellikle bütün forumlarda var. Link veremiyorum şimdi ama yabancı be Türk forumlar bunlarla dolu maalesef

Üst Alt