Telefon Tavsiyesi Iphone 6, Note 4, Galaxy S6, LG G3 ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba oynadigin oyunun sistem gereksinimleri iki cihazin ozelliklerinden dusuk olabilecegidemi aklina gelmedi mubarek insan
 
Acaba oynadigin oyunun sistem gereksinimleri iki cihazin ozelliklerinden dusuk olabilecegidemi aklina gelmedi mubarek insan
Dikkate alınabilecek tarzda şeyler yazmadiginin farkindasindir umarım. Ben o oyunları örnek olarak yazdım, telefonumda oyun oynamıyorum ve son oyunlar hakkında da bir bilgim yok. Amacım apple'i öne çıkarmak ta değil fakat hayatında hiç bir apple cihazı kullanmadiysan yorum yapma derim.
 
Dikkate alip almaman benim icin pek onemli olmamasina ragmen konuyu acan arkadasimiza saygi duyulmasi sarttir.Hangi cihazi kullaniyorsun bilmem ama menu tusuna basiver sana zahmet konusmaya gerek yok.
 
    Konu Sahibi
Başlık altında yeni konu: 3.000 tlye telefon alınır mı

Note 4'ün kaleminin büyük avantaj olacağını düşünüyorum sürekli sayı çizen öğretmenime. Hem onun ihtiyaçlarını da karşılayabilir. 3G'de şarjı hemencecik düşen bir telefon olmadığını varsayarak onu önermeliyim sanırım.
Iphone=Hız bu kesin. Pek root işleriyle uğraşacağını düşünmüyorum. Bu yüzden Iphone 6 yı destekliyordum ama sonradan dedim ki 3 milyara telefon... Hmm ilginç. Alır mı acaba? S6 da bildiğimiz üzere 3000'e yakın. Iphone 6 yı bu yüzden direk sildim.
LG g3 pek tavsiye edilmedi sanırım onu kafamdan sildim zaten şu an

Geriye s6 ve note 4 kalıyor..
İkisini internetten karşılaştırmalar da yaparak seçmeye çalışacağım.
Yapılan yorumlara dikkat ederek ama note 4 hakkında pek bir şey söylenmedi sanırım

Yorum yapan herkese
 
Tepkiler: abandonware ve B.A.R.O.N
3 bin liraya telefon almak hangi açıdan bakarsanız bakın mantıksız hocam. iPhone'u silmeniz iyi olmuş.
 
Tepkiler: kedi006

0MG90

Üye
Ahh ah. Hiç iOS kullanmadın galiba.
 
Tepkiler: kedi006, H.TOGAN ve abandonware
Yok tam olarak oyle degilde nexus kullanmadim.Soylendigine gore hafiza dolunca ios gibi makineye res atmiyormus.5 islem acinca arayuzde takilma yapmiyormus.
iOS 7 guncellemesinden sonraki bir iPhone 4'te bu sorun mevcut, evet. Fakat iOS 7, iPhone 5S ile çıktı, onu da hatirlatirim.
 
Ister hatirlat ister sardir eve gotur orda oku gorunen koy klavuz istemez.
 

0343434

Üye
Note 4 büyük ekran diyerek herhangi bir yorum yapmadım ama Note 4 alırsan çok daha uzun bir şarj süresine sahip kamerası S6 ve iPhone 6 ya yakın performans olarak da çok geride olmayan ekranı yine aynı şekilde kaliteli ve ekstra olarak kalem desteği olan bir cihaz olur ama Samsung bu cihaza yeni Touchwiz arayüzünü getirmezse ileriki süreçte yavaşlama sıkıntısı gün yüzüne çıkar. Yine de aradaki fark çok fazla olmadığı müddetçe İphone 6 al ama fark fazlaysa Note 4'de alsan çok fazla bir şey kaybetmezsin güncel bir telefon.
 
Tepkiler: kedi006
Note 4 un kamerasi s6 ya ve iphone6 ya yakin yazmissin.Demekki iphone6 nin kamerasi s6 ile denk demeye getirmissin.Nasil bir yaklasimdir bu?
 

PriZm

Üye
Konuyu açan arkadaş Note 4 hakkında bana istediğini sorabilirsin.

Bu arada konuda resmen cehalet seziyorum.
 
Tepkiler: kedi006, abandonware ve Invoke
Konuyu açan arkadaş Note 4 hakkında bana istediğini sorabilirsin.

Bu arada konuda resmen cehalet seziyorum.
Sezmeyi birak gercek oldu s6 ile iphone kamerasini karsilastiriyorlar .d hic tv ye demi aktarmadiniz baskiya da mi dokmediniz komikler .d
 
G4 ile s6 nın üstüne kamera tanımam
 

Hodor

Üye
Burdaki bazı üyeler g4 kamarasının üstüne tanımam demiş ancak 41 megapiksellik lamiya kamarasını ve karıl zeyis lens i unutmuşlar güncelleme konusuna gelirsek benim teorim çok güncelleme alan telefon daha kötüdür çünkü çok sorunu vardır ancak lamiyada ne uygulamalar nede sistem 2 yılda bir anca güncellenir buda sanırım vindows u en iyi yapan nedenlerden biri yani yani sözün özü fotoğraf ve kalite için lamiya alın
 
Son düzenleme:
Tepkiler: 0MG90 ve B.A.R.O.N
+1 Gorunen köy kılavuz istemez.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...