PixelWolf
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bir amiral gemisinin kamerası ne kadar kötü olabilir kiBiz konu hakkında konuşuyoruz da seni bilemedim simdi. Kamerası iyi olanı almak varken ne diye kötüyü alsın ?
Bir amiral gemisinin kamerası ne kadar kötü olabilir kiBiz konu hakkında konuşuyoruz da seni bilemedim simdi. Kamerası iyi olanı almak varken ne diye kötüyü alsın ?
3 model aynı kalarakBir amiral gemisinin kamerası ne kadar kötü olabilir ki
Kameranın olduğuna şükretmek lazım.Biz konu hakkında konuşuyoruz da seni bilemedim simdi. Kamerası iyi olanı almak varken ne diye kötüyü alsın ?
Yanlız ben ciddi ciddi sordum3 model aynı kalarak
Bir iki aya Windows Mobile 10 geliyor..Wp de çok eksik var 4 5 yılda anca yetişir onu bekleyene kadar o telefon kullanılamayacagi için eskimez haklisin
Hayır iPhone için dedim ben.Yanlız ben ciddi ciddi sordum
Edit: eğer one m8 den bahsediyorsan m7 ile arasında kamera olarak ciddi bir fark var
Yanlız ben ciddi ciddi sordum
Edit: eğer one m8 den bahsediyorsan m7 ile arasında kamera olarak ciddi bir fark var
tam yazıyordum 8 mp lik apple kamerası diye bildirim geldiHayır iPhone için dedim ben.
Sen yenisin galibaBence burada fiyatina oranla telefonun sundugu performans goz onune alinmali.S6 su anda piyasadaki en iyi telefonken iphone fiyatina gore dusuk donanimli bir cihaz n11 de 2000tl s6 var.Cebinde bukulen bir markaya tonla para vermektese en iyisini al gec.1gb ram nere 3gb ram nere kamera zaten vasat iphonenin hafiza desen dolup takilmaya basliyor.Ne demisler bi kere al tam al
Önemli olan üyelik tarihi değil, tecrübe. Bende 2010 üyesiyim fakat forumda 3 bin kusur mesajim var.Okuma yazman varsa bir zahmet uyelik tarihine bakiver emi canim.
Mubarek adam 3bin mesaji olan adaminda okuma yazmadan habersiz oldugu seninle tescillemis oldu.Baslikta s6 g4 ip6 karsilastirmasi yapiyoruz.Sen gittin baska amiral bilmem nesine.Sen simdi 3gb lpddr4 ramle 1gb iphone ramini mi kiyasliyorsun .dÖnemli olan üyelik tarihi değil, tecrübe. Bende 2010 üyesiyim fakat forumda 3 bin kusur mesajim var.
Yazın tecrübesizlik kokuyor, iphone da 1 gb ram olduğu için s6 ya göre kötü olduğunu yazmışsın fakat iphonenun dengi olan android amiral gemilerinden çok daha verimli çalıştığından ve apple cihazlarında donanımın bir önemi olmadığından da haberin yok zannedersem.
Demem o ki, biraz forumda gez, konuşmalara katil, oku ve fikir edin. Sonra ne demek istediğimi anlarsın.
Mubarek adam 3bin mesaji olan adaminda okuma yazmadan habersiz oldugu seninle tescillemis oldu.Baslikta s6 g4 ip6 karsilastirmasi yapiyoruz.Sen gittin baska amiral bilmem nesine.Sen simdi 3gb lpddr4 ramle 1gb iphone ramini mi kiyasliyorsun .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?