Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
16 gb bana yeter kardeşim. Oyun veya uygulama manyağı birisi değilim. Genellikle browser ile takılacağım belki birkaç tane de gerekli uygulama yüklerim. Resim ve müziklerim fazla değil. Bana şuanda 4 gb bile yetiyor. Gerçi iOS'da uygulama boyutları yüksek ama bana yetecektir.4.7 tek el icin ideal tam sinirda bence rahat kulanim icin acikcasi 5.2 lik g2 ile.beni bazen zora sokuyor bence 6 al 64 luk fiyat farki var baya cnku plus ile 6 64 gb lik alirsin o fiyata kafan rahat olur kardesim
Spotify Premium alırsan öyle demezsin16 gb bana yeter kardeşim. Oyun veya uygulama manyağı birisi değilim. Genellikle browser ile takılacağım belki birkaç tane de gerekli uygulama yüklerim. Resim ve müziklerim fazla değil. Bana şuanda 4 gb bile yetiyor. Gerçi iOS'da uygulama boyutları yüksek ama bana yetecektir.
Çok büyük ve kaba duruyordu. Bugün iki cihazı da kullandım. İbre 6'dan yana ama bakalım.6'nın bataryası yüzüstü bırakabilir. 6 Plus almanız daha mantıklı olur. Bu arada kamera artısı da var 6 Plus'un. Güncellik açısından da 6 Plus daha uzun ömürlü olur bence.
Eyvallah kardeşim , sağ ol.@~N.A.W.Y~ yorum yapar mısın kardeşim ?@-qarapapaq- sen de.iPhone 6 Al Tavsiyemdir Şimdiden Hayırlı Olsun
Hayır , hatanız yok. 6'da Optical Image Stabilizagsdagjmg yok.sen belirtmişsin zaten 6 ile 6+ arasındaki farkları ama bi fark daha var 6+ ta OIS var 6 da yokmuş öyle okumuştum. hatalıysam düzeltin.
Aynen kardeşim. Elime aldım biraz kurcaladım ama çok büyük ve kaba.6 al,plus çok kaba duruyor
Kardeşim ben sıkıntılı bir insanımAypon şart mı diyorsun yani?
Eyvallah kardeşim , sağ ol. Bakalım alınca yazarım buraya.şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Kafa bi milyon oldu. Acaba beklesem mi bilemiyorum. Çok saçma kararlar bile verebilirim. Alıp almayacağımı da şuan tam kestiremiyorum. İdeoloji karmaşası yaşayan çocuk gibi oldum.Aypon şart değilse Nexus 6 alıver.
Hocam o alet çok büyük geldi bana. Kaba duruyor yani.Ben büyük ekran telefon kullandığım için şahsen iPhone 6+ için giderdim.Aralarındaki farklar gözlemlediğim kadarıyla şunlar;
Daha büyük batarya
Yazılımda çoğu uygulamada çift ekranlı landscape desteği
OIS
Kafam yanıyor şuan. Konuyu da düzenledim. Kusura bakmayın arkadaşlar. Bugün kullandım ama hoşuma gitmedi kardeşim. Çerçeveleri falan çok büyüktü. iPhone 6 ise ele tam oturuyor. Sandığımdan da büyük bir ekranı var zaten.Iphone şartsa da ben olsam 6+ alırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?