Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekİphone 6 İphone 6 Plus'tan Daha mı Hızlı?
Sponsorlu Bağlantılar
gamlı.byks
Üye
Konu Sahibi
İphone 6 İphone 6 Plus'tan Daha mı Hızlı?
Merhaba arkadaşlar bugün İphonedo nun yapmış olduğu incelemeyi izledim ve incelemede hız konusunda İphone 6 daha hızlıydı. Sonra SDN de bu haberi okudum (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ne gibi farklara sebep olur ?
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
hızlı işte farkı ortada zaten
Seglopsi
Üye
ekran çözünürlüğü ile alakalı bir durum, donanımları aynı.
LgG2 16gb ile LgG3 16gb arasındaki kadar fark yok. Minimal düzeyde farkları var. Ne sorun olacak ki?
gamlı.byks
Üye
Konu Sahibi
S5 ten memnun musun ?
Fenomenon
Üye
donanım aynı olduğundan dolayı çözünürlüğü fazla olduğu için ip6 plus biraz daha yavaş olabilir. ama günlük kullanımda etkileyeceğini zannetmiyorum.
Never_Back_Down
Üye
Evet sanırsam çözünürlük ile alaklı bir durum çözünürlük artınca gpu'nun da performansı değişiyor. Düşük çözünürlükte aynı gpu daha iyi performans verir ama arkadaşın dediği gibi günlük standart kullanıma pek etkisi olmaz.
Su alıp değişen s5 var serviste. Neresinden su aldığı önemli cihazın, belli oluyor board ve ekran üzerinde. Eğer arka kapaktan veya şarj girişinden su aldıysa garanti dışı kalıyor cihaz. Ekran, hoparlör, ahize, mikrofon ve kulaklık girişinden su aldıysa garanti dahilinde. Şarj kapağını kullanırken zarar vermeden kullanmak gerek. Eğer hasar aldıysa o da garanti dahilinde değişmiyor.
TheRkuT
Üye
Bende basınç altında kaldığı için su almıştır bahanesi ile garanti dışı bırakıldığına şahit oldum. Ben uyarayım gerisini sen düşün :-)
>Pessimistic.
Üye
Ekran küçük olduğu için pikselleri daha hızlı dokuyor.