Haber iPhone 6 iki farklı ekran ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 6 iki farklı ekran ile gelebilir
Apple iPhone 6 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Apple, hem akıllı telefon hem de tablet pazarında büyük başarı yakalayan firmaların başında geliyor. Akıllı telefon pazarında çığır açan ilk iPhone modeli sonrasında bir çok farklı model sunan firma, son olarak Eylül ayında iPhone 5S ve iPhone 5C adında ki yeni modelini sunmuştu.

Apple’ın iPhone 5S modeli, serinin devamı olarak amiral gemisi olurken, iPhone 5C ise plastik kasası ve donanım özellikleri ile iPhone 5′in yerini almıştı.

2014′e girilmesi ile gözler yen modellere çevrilmiş durumda. Pazarda en ilgi görecek olan yeni modellerden bir tanesi Samsung’un Galaxy S5 modeli olurken, firma bu yeni akıllısını Şubat sonunda MWC 2014′de duyurabilir. Diğer model ise Apple’ın yine sonbahar ayında sunacağı tahmin edilen iPhone 6 adında ki modeli olacak.

iPhone 5′e kadar 3.5″ ekran ile karşımıza gelen Apple, iPhone 5 ile birlikte 4″ ekran büyüklüğüne ulaşmıştı. iPhone 5S de benzer şekilde 4″ ekran ile geldi.

iPhone 6 ise bir çok uzman tarafından daha büyük ekran ile geleceği iddia ediliyor. Yeni gelen bir iddia Apple’ın cihazlarını üreten Foxconn içerisinden geliyor ve iddiaya göre Apple, 4.7″ ve 5.7″ olmak üzere iki farklı iPhone 6 modeli sunmaya hazırlanıyor.

Her iki modelin de parmak izi tarayıcı ya da daha ileri biometrik teknoloji ile gelmesi bekleniyor. Bakalım 2014 içerisinde başka ne gibi bilgiler gelecek.

iPhone 6 iki farklı ekran ile gelebilir

MrExpert

MrExpert

Üye
Ozaman süper olur :eller:

tapatalk

tapatalk

Üye
İşte bu saçmalık bence. gerçekleşme ihtimali sıfır

Invoke

Invoke

Üye
Eğer bu olursa bence çok mantıklı olur.

MaxipmaN

Üye
saçma ayrı ayrı çıkarmaz biri 6c biri 6 olursa belki

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
Büyük ekran Apple anlayışında yok birkere.Eğer böyle birşey gerçekleşirse Steve Jobs Tim Cook'u öldürmek için mezarından çıkar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
4" inç üzerine çıkmaz çıkarsada çok kaba durur iphonelere küçük tasarım yakışıyor 4.7 ve 5.7 inç çıkaracağını sanmıyorum

MaxipmaN

Üye
4.3 olur bence

tapatalk

tapatalk

Üye
4.65 ideal :D

0MG90

0MG90

Üye
Hiç sanmıyorum büyük ekranla geleceğini

ozakin70

ozakin70

Üye
5.7 nin imkani yok adamlar o kadar samsungu gomdukten sonra tukurduklerini yalamazlar yani 4.7 belki ondada su anki ekranin yanlardan genislmesini yaparlar belki orantili olsun diye usttende biraz artirirlar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Apple 4 inch'de kalmaya devam ederse büyük bir eksi olur onun için Iphone 5, 5S, 5C zaten 4 inch ekrana sahip cihazlarken bidaha 4 inch çıkarması saçmalık olur bi de tasarımlarının bile %95'i aynı olan telefonlar çıkarıyor hep, bari ekran boyutu azcık büyük olsun bişeylere değsin yeni model.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
i4s yada i5s gibi olursa çok güzel olur ancak büyük ekranı ben iPhone piyasasında çok hoş karşılamıyorum.

Hafif, kibar olması gerekiyor benim gözümde. En fazla 4.3" için kullanışlı diyebiliriz. Ekran çözünürlüğü de arttırılırsa daha iyi olacaktır.

0MG90

0MG90

Üye
Ah Steve Jobs nerdesin...

LimePie

LimePie

Üye
4.5 inçlik bir ekranla gelse muhteşem olur

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende diyorum ki 4.3 olur üstü olmaz çünkü kraliyeti bozmaz