Haber iPhone 6 için Apple ile Sony ortak çalışacak

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 için Apple ile Sony ortak çalışacak

iPhone 6’da, Apple bu sefer Sony ağırlıklı bir anlaşma sağlamayı planlıyor.

Her geçen gün 8. nesil iPhone yani tahmini iPhone 6 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ederken, hatta bu cihaza ait birkaç özelliğin doğrulandığını da söyleyebiliriz.

Tahminlere göre büyük bir ekranla birlikte gelecek olan yeni iPhone, NFC başta olmak üzere birçok yeni özelliği içerecek. Şimdilerde ise sızdırılan bilgilere baktığımız Apple ile Sony’ninarasında yeni iPhone için daha geniş bir çalışma başlayacakken, Apple bu proje ile birlikte yeni iPhone’u çok daha profesyonel kılacak.

Yeni iPhone’da kullanılan ön kameranın Sony tarafından geliştirileceği düşünülürken, cihazın arka yüzeyindeki kamerada bu doğrultuda geliştirilecek. Sony patentleri sayesinde iPhone birçok sensörde dahil edilebilecekken, yeni iPhone’un su ve toz geçirmez bir yapı sergilemesini ise Sony sağlayacak.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
İlginç

Invoke

Invoke

Üye
:hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Görelim bakalım

osicik

Üye
fiyatta 5000 olur heralde :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Fiyatı uçar :islik

boran9999

boran9999

Üye
Her iki firmada alt,üst ve yan takıntılı sanırım bu handikapı yenmek için ortak bir karar aldılar ;)Her iki firmada alt,üst ve yan takıntılı sanırım bu handikapı yenmek için ortak bir karar aldılar ;)

fk555897

fk555897

Üye
IPS ekranlı, 20 MP kameralı, su ve toz geçirmez bir iPhone 6 mükemmel olur.IPS ekranlı, 20 MP kameralı, su ve toz geçirmez bir iPhone 6 mükemmel olur.

boran9999

boran9999

Üye
Kusura bakmayın mesajlar çift çıkıyor Türkiyede Net bağlantısını sevmeyeni buralarda görmek isteriz :)

Invoke

Invoke

Üye
Kusura bakmayın mesajlar çift çıkıyor Türkiyede Net bağlantısını sevmeyeni buralarda görmek isteriz :)

Sitedeki genel bir sorun olmalı. Bugün bende de hep sıkıntı vardı, hala da var.

boran9999

boran9999

Üye
Sitedeki genel bir sorun olmalı. Bugün bende de hep sıkıntı vardı hala da var.
O olabilir ama ben sayfayı yeniliyorum sonra açılana kadar bir çay içip geliyorum şu an mesajı yazdım yemeğe gidiyorum gelene kadar tamam olur :)

• Beğen
Tepkiler: osicik ve Invoke

Üst Alt