İphone 6 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Android de kasiyomu oyunlar yani

Luck Star

Luck Star

Üye

Androidde kasma olayi eskide kaldi dostum oyle olsa benalmam

kemsaf

kemsaf

Üye
Androide hâla kasma var suan s3 kullaniyorum

kemsaf

kemsaf

Üye
Bazi tellerde yok sadece nexus 5 lg g2 z1 felan note 3 ama iphoneda 4s den baslayarak 5s e kadar kasma yok

Luck Star

Luck Star

Üye
S3 diyosun abi s4 bile kasiyor samsung yazilim özürlü bir sirket .bak lg ye 1 senede 1 guncelleme veriyo tek hata yok

kemsaf

kemsaf

Üye
Valla bidaha samsung almam zor ama ios derim kiyaslama olsa android ile

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla bidaha samsung almam zor ama ios derim kiyaslama olsa android ile

Ios u wp ile kiyaslarsin da .android gibi açik kaynak yazilimli bir sistemle ios u kiyaslama . Androidde yapriklarinin 3te1 ini yapiyosun ios ta . Surekli menude durmasi bile yeter .. ayrica ekran pixeli arttikca islemci ram daha fazla zorlanir . Androidlerin genel olarak ekran çozunurlukleri cok yuksek..

kemsaf

kemsaf

Üye
Android de widget felan koyabilirsin ana ekrani felan benim isime yaramiyo acikcasi yok launchermis de en iyi isletim sistemi ios veya wp android bundan sonra almicam biktim kasmasindan androidde en iyi tel nexus 5 bence bisey sorucam nexus 5 veya lumia 1520 alabilirim hangisini onerirsin veya 5s

Luck Star

Luck Star

Üye
Android de widget felan koyabilirsin ana ekrani felan benim isime yaramiyo acikcasi yok launchermis de en iyi isletim sistemi ios veya wp android bundan sonra almicam biktim kasmasindan androidde en iyi tel nexus 5 bence bisey sorucam nexus 5 veya lumia 1520 alabilirim hangisini onerirsin veya 5s

Valla 3û de guzel ben olsam 1520 yi alirim cok farkli bise :D

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
Eylül sonu veya ekim başı gibi iphone 6 çıkar kardeşim. Değişecekleri en büyük özellik ekran boyutu olacak bence kesinlikle. Ama abartıp samsung çakmasına dönmez umarım

• Beğen
Tepkiler: smh60
Luck Star

Luck Star

Üye
%15 daha hizli %10 daha kaliteli kamera diyerekten cikarirlar milleti soyarlar yine...

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Eylül sonu veya ekim başı gibi iphone 6 çıkar kardeşim. Değişecekleri en büyük özellik ekran boyutu olacak bence kesinlikle. Ama abartıp samsung çakmasına dönmez umarım
yorumun için teşekkürler konu amacından sapmış biraz :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt