İphone 6 Hakkında

smh60

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 Hakkında
Merhaba arkadaşlar artık android'den de sıkıldım sürekli rom atmaktan felan bıktım iphone almayı düsünüyorum iphone6 ne zaman çıkar ne zaman tanıtılır ve ekran boyutu ne kadar olur? Sizce almak mantıklı mı ? Bunları sormamın nedeni ios hic kullanmadım

phasan

Üye
İos 5s al işini gorur

smh60

Üye
    Konu Sahibi
5S in ekranı kücük geldi elime aldımda WP pek düsünmüyorum arayüzü hoşuma gitmiyor saolun öneriler için

phasan

Üye
5s ekranı kucukse alma ios wp al

sLeepLe

Üye
Ekranı öyle çok büyük bişey yapıcaklarını sanmıyorum ki bence büyütmesinler ekranı 5 ve 5s in ekranı ideal boyda benim için

Tepkiler: .caner. ve smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı öyle çok büyük bişey yapıcaklarını sanmıyorum ki bence büyütmesinler ekranı 5 ve 5s in ekranı ideal boyda benim için
Büyük ekranı bende hic sevmiyorum zaten ip6 4.3 olsa yeterli

Istemesenizde mecbur büyüturler. Ama cok degil . 4.2 yada 4.3

Tepkiler: B.A.R.O.N ve smh60
Eğer 4" üzeri bir telefon kullanirsanız yada 5" bunun bir alt seviye ekran olanini kullandiginiz zaman eliniz bir diğer büyük olanina alistigindan daha dusuk ekran olanina gecince,bildiginiz eziyet oluyor

Tepkiler: .caner.

fk555897

Üye
2014 Mayıs'a kadar iPhone 6 tanıtılır. Eylül - Aralık aylarında da çıkar

Invoke

Üye
Hayırlısı hacı, ekran büyük çıksın da sonra düşünürsün.

Tepkiler: smh60
kardeş en sonunda discoveryden bıktın he .D

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: OttomanEmpire06

0MG90

Üye
Ekranı büyük yaparlarsa batırırlar bence şu anki ekran boyutu yeterli bana göre. Yaza doğru çıkar sanırım 6.

Invoke

Üye
Ekranı büyük yaparlarsa batırırlar bence şu anki ekran boyutu yeterli bana göre. Yaza doğru çıkar sanırım 6.

Yine iki model yapıp birini büyük yapmak mantıklı olur, bence. Ben olsam öyle yapardım. Sonra satışlara göre diğer iphone'un boyutu belli olurdu zaten.

LimePie

Üye
büyük ekran olsa iyi olur ya bence küçük ekran hem gözü bozar hemde küçük ekran olması iyi değil