DaRKWaRRıoR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Deji marka 1800 mAh olan var herkes onu al diyor. Muhtemelen bayram sonrası sipariş ederim.Eskiden Sat Diskavri Al Derlerdi Ne Günlerdi
Site Bana Biraz Tuhaf Geldi. Yan Sanayi Ürün Olacağı İçin Muhteemlen Şayet Tek parça Gelir İyi Çıkarsa Orjinali İle Aynı Olacaktır. Servise Bir Sor Olmadı Varmı Orjinali Diye. Ona Göre Alır Takarsın. ELim Yatkın Dersen Al Yan Sanayı 1 2 Sene Sonra Geri Değiştirirsin. Cihaz Eski Malum Yedek Parçadada Orjinallik Sıkıntı Olabilir.
Deji ile Woyax farklı ürün olabilir, aynı üretici olsa bile fark olabilir.
Cihazınız ile uyumluluğunu ve detaylı incelemeyi siz yaparsınız.
Karar verdiyseniz beklemeyin, yeni zamlar gelmeden alın.
Dejinin kendi sitesinde 2516 mah kargo dahil, 234,80 lira
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Deji 2516 mah, 248,80 lira
Woyax 2516 mah, 278,80 lira
Orjinali kendi bataryasıdır, bunlar muadil üründür, 2516 mah dejinin geliştirdiği ürünüdür, diğeri eski ürün ve arada kullanımda %50 ye yakın fark olur.Şuan alma şansım yok kurbanlık vs. derken birde araya batarya kargo sokmak istemiyorum. Bayram sonrası büyük ihtimalle 1800 olanı alırım nede olsa telefonun orjinali o. 2500 olan beni tedirgin ediyor.
Orjinali kendi bataryasıdır, bunlar muadil üründür, 2516 mah dejinin geliştirdiği ürünüdür, diğeri eski ürün ve arada kullanımda %50 ye yakın fark olur.
Attığım linklerdeki yorumları okuyun, imkanınız olursa 2516 mah olanı almanızı öneririm, 1800 olan eski ürün, arada kalite farkı olabilir.
Uyumlu ancak batarya yorumlarını okuyunca Deji bataryanın ömrü az gibi görünüyor. 1 sene sonra öldü diyen birsuru yorum var. Bu yüzden çelişkiye düştüm acaba servise göndersem batarya daha uzun gider de paraya değer mi diyeCihazınızla uyumlu olup olmadığına dikkat etmenizi öneririm. Yedek parçalarda orjinal mi değil mi emin olmak da zor. Buna da dikkat edin.
Orjinal bataryalarda da bu şekilde oluyor, 6 ay sonra bir miktar performans düşmesi olur, birkaç yıl sizi götürebilir, bu sebeple 2516 mah alın.1 sene sonra çöp oluyor falan demiş. Ben en az 2 sene gitmesini isterim. Yani Apple orjinal batarya satmadigina göre bunu almak zorunda mı kalıyoruz?
Cihazda bir kalibrasyon sorunu olabilir, batarya konusuna gelirsek;
Orjinal bataryalarda da bu şekilde oluyor, 6 ay sonra bir miktar performans düşmesi olur, birkaç yıl sizi götürebilir, bu sebeple 2516 mah alın.
Batarya değişimini herkes yapamaz, buna dikkat edin, montajda zarar verirseniz, bu kullanıcı hatasına girer. Ayrıca Deji normalde orjinale en yakın muadildir, 2516 mah verir ama 6 ay sonra düşüş başlar. Bu orjinalde de böyledir. Ömür daha çok kullanıma bağlıdır. Kusura bakmayın, yan sanayi şarj aleti kullanır, yan sanayi adi şarj kablosu kullanır, telefonu sabah akşam elinden düşürmez, günde 2-3 defa şarj edene, demirden de olsa dayanmaz.
Mesaj birleştirildi:
Ayrıca %7 bir indirim daha yapabiliyorlarmış, ne derece doğru bilmiyorum.
Rica ederim.İndirim kodu oluyor. Peki madem bunu sipariş edeceğim. İnşallah verdiğim paraya değer. Yardımlarınız için teşekkür ederim. @PALA. ,. @DarkredBlue61 , @Kavalcılı Köyün Faresi
Hayırlı olsun, İnşAllah iyisi gelir diyelim, sorun çıkarsa garanti şartlarına göre iade edersiniz.İnşallah verdiğim paraya değer. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sağolun hayırlı günlerHayırlı olsun, İnşAllah iyisi gelir diyelim, sorun çıkarsa garanti şartlarına göre iade edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?