iPhone 5S’in ilk benchmark sonuçları geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5S’in ilk benchmark sonuçları geldi
Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 5S gün yüzüne çıktı. Akıllı telefon pazarının dev ismi Apple, geçtiğimiz gün düzenlediği etkinlikle hem yeni amiral gemisi iPhone 5S‘i hem de diğer bir yeni modeli iPhone 5C‘yi resmi olarak duyurdu. iPhone 5S, iPhone 5 tasarımında gelirken, iPhone 5C ise polikarbonat kasa ve farklı bir tasarımla ortaya çıktı.



iPhone 5S’in teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefonun iPhone 5‘de olduğu gibi 4″ büyüklüğünde ve 1136×640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Retina ekran ile geldiğini görüyoruz. Yonga seti olarak ise özel tasarım çift çekirdekli işlemci içeren A7 yongasına yer veren Apple, ayrıca M7 adını verdiği yardımcı bir işlemciye yer vermiş.

Apple iPhone 5S, özellikleri daha da geliştirilmiş 8MP iSight kamera ile geliyor. Bu kamera 1080p Full HD video kaydı yapabiliyor. Ayrıca ön tarafta da 1.2MP FaceTime kamera yer alıyor. Bu kamera da 720p HD video kayıt yeteneğine sahip. 1GB sistem belleği ile gelen akıllı telefon 16GB/32GB/64GB dahili veri kapasite seçeneklerine sahip.

Apple‘ın yeni akıllısı iPhone 5S‘in ilk karşılaştırmalı test sonuçları da gelmeye başladı. GFX Bench’de ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 5S, iPhone 5‘e göre daha performans sunuyor.

Baktığımızda Egypt 2.5 HD offscreen 1080p (FHD) testinde iPhone 5 29.8fps değerine ulaşırken, iPhone 5S 56fps değerini yakalamış, diğer taraftan onscreen testinde iPhone 5 41.1fps, iPhone 5S ise 53fps değeri sunuyor.



http://www.maxicep.com/portal/iphone-5sin-ilk-benchmark-sonuclari-geldi.html
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Buğra

Buğra

Admin
Diger modeller kac fps aliyordu bu modelde?
 

Samet.25

5 den farki yok diyenler bu sonuçlara bi baksin derim :)
 
blacktalon

blacktalon

Üye
5ten farki zaten yok o kadar farki da olsun aynisini koyacak degillerdi
 
fk555897

fk555897

Üye
Vay be! Neredeyse ikiye katlamış.
 
aleranol

aleranol

Üye
64 bit sonucta cihaz o kadar da olmasi gerek neredeyse mobil donanimlari üst seviyeye çıkarmış.
 
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
zaten s3 mini kadar benchmark sonucu verse note 3 kadar performansli olucagi icin problem yok:ehe
 
Invoke

Invoke

Üye
Harbiden vay be.

de... Ne anlatıyor yani bu teste yorum yapanlar ne anladınız? :D
 
scorpion11

scorpion11

Üye
Ram in 1gb olduğu kesin mi?
 

Samet.25

5ten farki zaten yok o kadar farki da olsun aynisini koyacak degillerdi
arkadasim gorsel olarak ayni tamam performans acisindan diyoruz cihaz cikarmak icin cikarsaydi bu teli 2000 3000 puan yuksegini koyardi tamamen 5s farkli bi cigir acti akilli telefon dunyasinda kamera ozellikleri olsun 64 bit olmasi olsun cift islemcili olmasi olsun
 


Üst Alt