Iphone 5s

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5s
Artvin in Hopa Ilcesi Sarp Sinir Kapisi nda, Gurcistan dan giris yapan bir minibuste 6 bin 990 sahte telefon ele gecirildi. Dunyada henuz piyasaya surulmeyen iPhone 5S taklidi olan telefonlarin degerinin 3 milyon lira oldugu belirtildi. Adamlar gerçeği cıkmadan sahtesini yaptılar :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.

.caner.

.caner.

Üye
Burdan bir arkadaş da S5 almıştı :D
Haber icin :tşk:

Invoke

Invoke

Üye
Belki gelmez S5 yakalanmıştır :ehe

• Beğen
Tepkiler: .caner.
AngvanLee

AngvanLee

Üye
Batumdaki telefonlar gerçekten Türkiyeye göre ucuz oluyor, gerek çakma olsun gerek orjinal. :)

Invoke

Invoke

Üye
Batumdaki telefonlar gerçekten Türkiyeye göre ucuz oluyor, gerek çakma olsun gerek orjinal. :)

Ne kadar fark oluyor? Orada adam gibi teknoloji dükkanı vardır heralde bir vatan gibi bir teknosa gibi? Oralarda sorun olmaz sanırım, oralarda kazık mı peki? Benim de gitme imkanım var da merak ettim.

scorpion11

scorpion11

Üye
Iphone 6 yı nasıl getirmemişler hayret:kop:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
şaşırmadım

MaxipmaN

Üye
geçenlerde biri s5 aldı galiba burda adamlar şirketlerden hızlı :D

AngvanLee

AngvanLee

Üye

Ne kadar fark oluyor? Orada adam gibi teknoloji dükkanı vardır heralde bir vatan gibi bir teknosa gibi? Oralarda sorun olmaz sanırım, oralarda kazık mı peki? Benim de gitme imkanım var da merak ettim.

Tam olarak ne kadar farkediyor bilmiyorum telefondan telefona değişiyor 300 lira hatta daha fazla oynuyor.

blacktalon

blacktalon

Üye

i5 16 gb 1300+ 32gbsi 1500+ htc one i5 16gb ile ayni olmasi lazim ben ordan i5 alacaktim sorunlar old. icin almadim orasi cok karisik ve her kafadan ayri ses cikiyor ve polislerle sorunun olabilir yabanci isen gitmemek en iyisi bilenle gitmek gerek en iyisi TR yinede ;)

Invoke

Invoke

Üye
i5 16 gb 1300+ 32gbsi 1500+ htc one i5 16gb ile ayni olmasi lazim ben ordan i5 alacaktim sorunlar old. icin almadim orasi cok karisik ve her kafadan ayri ses cikiyor ve polislerle sorunun olabilir yabanci isen gitmemek en iyisi bilenle gitmek gerek en iyisi TR yinede ;)

Çok da ucuz değil heralde yine avrupaya göre pahalı sanırım.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar iPhone 5S'in Çin'de çakmasının yapıldığını çok önceden duymuştuk.