Haber Iphone 5s Ve Iphone 5c’nin Fiyatı Arttı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Iphone 5s Ve Iphone 5c’nin Fiyatı Arttı
Teknoloji segmentinde ki en başarılı isimlerin başında gelen Apple, büyük merakla beklenen yeni iPhone modellerini geçtiğimiz ay başlarında resmi olarak duyurmuştu. Bu sene bir yerine iki akıllı telefon modeli ile karşımıza çıkan firma iPhone 5S ve iPhone 5C adında ki iki modelini sundu.





20 Eylül itibari ile de ilk olarak ABD, Almanya, Fransa, İngiltere, Kanada, Avustralya, Çin, Japonya ve Singapur‘da satışa çıkardı. 1 Kasım‘da daTürkiye’de raflarda ki yerini alacak.

Turkcell, Avea, Vodafone gibi büyük cep telefonu operatörleri iPhone 5S ve iPhone 5C‘yi sunacaklarını belirtseler de henüz fiyat açısından bir açıklama yapmadılar. ABD fiyatlarına bakacak olursak eğer, Apple ana vatanında iPhone 5S‘in 16GB versiyonunu 699$, 32GB versiyonunu 799$ve 64GB versiyonunu ise 899$ fiyat etiketi ile sundu.

Diğer taraftan Fransa‘ya baktığımızda ise hem iPhone 5S hem de iPhone 5C‘nin fiyatının arttığını görüyoruz. 16GB iPhone 5S 10€, 32GB iPhone 5S 12€, 64GB iPhone 5S ise 18€ daha pahalıya satılıyor. Ayrıca iPhone 5C ise 16GB ve 32GB versiyonları 10€ ve 12€ daha pahalı.

ABD’de ise fiyatlarda herhangi bir şekilde değişme yok. Bu fiyat artışının dolar-euro dengesinden kaynaklandığı ifade edilse de kesin bir açıklama yok.



iPhone 5S ve iPhone 5C’nin fiyatı arttı
 


MaxipmaN

Üye
araba alır gezerim
 
  • Beğen
Tepkiler: boran9999


Üst Alt