Tavsiye Iphone 5s tavsiye?

Akabak91

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5s tavsiye?
İyi günler. Iphone 5S almayı planlıyorum. Sizce 6'yı beklemeli miyim? Yoksa almalı mıyım?

MaxipmaN

Üye
iphone6ya daha 6ay var tahminen bekleyebiliyosan iphone 6yı bekle

Tepkiler: Akabak91

Akabak91

Üye
    Konu Sahibi
Peki ya şimdi 5S alsam yaklaşık 6 ay sonra kaça satabilirim?

frk uzn

Üye
1.200 e gider 2 ci eli

Tepkiler: Akabak91

Akabak91

Üye
    Konu Sahibi
Ya şöyle bi durum var sabırsızlanıyorum. Şuan N8 var baydı artık beni. En iyisi 5S alayım. İlerde satar burs falan bi şekilde biriktirip alırım artık. Sanırım en mantıklısı bu

Bekleyeceksin ama ucuz olmayacak
Al öyleyse 5s

fk555897

Üye
Bence alma ama ileride 6'yı alabileceksen 5S al sonra satıp beğenirsen 6 alırsın

b.k

Üye
1.200 e gider 2 ci eli
1200 öldürdün telefonu resmen, iphone 5 siyah olan modelini 1000 liraya alıyorlar ikinci elini (Not kenarları filan çizik olan) 5s 1650 1700 o civarda gidiyor

Tepkiler: Burak Altun

frk uzn

Üye
1200 öldürdün telefonu resmen, iphone 5 siyah olan modelini 1000 liraya alıyorlar ikinci elini (Not kenarları filan çizik olan) 5s 1650 1700 o civarda gidiyor
Kardesim adam simdi satsam demiyo 6 ay sonra satsam diyor

Tepkiler: Burak Altun

frk uzn

Üye
iphone 4 kullanıyorsun sanırım, nasıl memnunmusun şarjından filan
Evet 4 kullaniyorm 6.1.3 teydi bi merak 7 ye gectik surunduk 1-2 ay sonra 7.1 kurdum gayet guzel bi kac bug var onlar duzelsin duzelicektir sarz bende cok gidiyo ben hep 3g bide ekran parlakligi cok kullanirim oyuzden
Kapatirsam 1.5 gun felan

b.k

Üye
Evet 4 kullaniyorm 6.1.3 teydi bi merak 7 ye gectik surunduk 1-2 ay sonra 7.1 kurdum gayet guzel bi kac bug var onlar duzelsin duzelicektir sarz bende cok gidiyo ben hep 3g bide ekran parlakligi cok kullanirim oyuzden
Kapatirsam 1.5 gun felan
Yani normal bir kullanımda 1.5 gün rahat götürürmü 2g ile 20 dakika twitter filan kullansak genel olarak mesajlaşma ve telefon konuşması için kullansak, ekran parlaklığı %48'de olsa ?

frk uzn

Üye
Yani normal bir kullanımda 1.5 gün rahat götürürmü 2g ile 20 dakika twitter filan kullansak genel olarak mesajlaşma ve telefon konuşması için kullansak, ekran parlaklığı %48'de olsa ?
1gun gider 2.ci gune şarj %40- %30 larda olur oda yarim gun gotururse 1.5 gunu cikarmis olur

Invoke

Üye
Hangi 1200 ? Samsung bile o kadar düşmüyor.