Yardım İphone 5S Renk Yardımı

İphone 5s Renk Seceneği

• Uzay Grisi

Kullanılan: 11 52.4%
  • Altın Rengi

Kullanılan: 5 23.8%
  • Gümüş Rengi

Kullanılan: 5 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    21
    Konu Sahibi
İphone 5S Renk Yardımı
İphone 5s almayı düşünüyorum fakat renk konusunda bir türlü karar veremedim. Hangi renk almamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

weesel

Üye
Uzay grisi tavsiye ederim. ekran da telefon da siyah olunca önden dümdüz çok güzel bi görüntüsü oluyor. Üstelik renkli kılıf da kullansan gözünü rahatsız eden bi görüntüsü olmuyor. Ama benim gözümü rahatsız eder arkadaşım ben kılıfla tam bütün olacak beyaz telefon isterim diyorsan altın rengini tavsiye ederim çok daha orijinal bi görüntüsü var ve 5s'e özel olarak gelen. Beyaz benim en son tercihim olurdu

Tepkiler: mhmt SyLmz
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim tavsiyelerin için iphone 5s renkleri telefona çok güzel uyum sağlıyo hangi rengi seçecegini şaşıyo insan

minoo

Üye
Gold külçe altın gibi görünüyor yahu. Bence de gri al.

Tepkiler: mhmt SyLmz

fk555897

Üye
Ben olsam siyaha yakın bir rengi var onu alırdım. Ama rengini senin seçmen en iyisi olur.

0MG90

Üye
Uzay grisi hoş duruyor.

TuRKGuCu

Üye
ilk zamanlar gold bulunmadığı için herkez uzay grisi almakla yetindi o yüzden oyların çoğu bu yönde olmuş fakat GOLD özel bi renk olduğu için telefona mükemmel bi hava katmış bence gold almalısın

Konu Sahibi
ilk zamanlar gold bulunmadığı için herkez uzay grisi almakla yetindi o yüzden oyların çoğu bu yönde olmuş fakat GOLD özel bi renk olduğu için telefona mükemmel bi hava katmış bence gold almalısın
bende öyle düşünüyorum ama iphone bütün renkler mükemmel yakışıyo seçim yapamıyo insan