İphone 5S mi Yoksa 5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5S mi Yoksa 5 Mi?
Arkadaşlar ben telefon alıcam 1-2 haftaya kadar. bu gün sordum bimeks de iphone 5 in fiyatı 1550 tl. iphone 5s ise 2050 tl. sizce 500 tl fark vermeye değermi 5s almak için? 5s in özelliklerine baktım , işlemcisi daha hızlı kamerası az daha iyi ve parmak okuma var bu 3 özellik için 500 tl farka değermi sizce?

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşımda var az kullandım kamerada pek fark olacağını sanmam 5s daha iyi çeker sadece. Parmak izi tarayıcısı da sana kalmış bir şey. 5s de 64bit işlemci var oyunlarda gerçekten hissediliyor o ayrıca hızda. Ben 5 alırdım.

bluee_06

Üye
Eger ki maddi açıdan rahatsaniz kesinlikle 5s harika bir telefon 5 ile 5s arasinda pek fark yok diyen cok arkadas var yalniz ben 5 den 5s gecen biri olarak 5s i elinize aldiginda farki hissedebiliyosun

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Para sıkıntı değilse 5s :oke:

furkan4045

Üye
Kesinlikle 5S artik 32 bit etkisini kaybediyor 5S kesinlikle oneririm

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
5S'in daha iyi olduğu aşikâr. Eğer maddi sıkıntı yoksa 5S'i öneririm. Sistem farkı en büyük neden!

furkan4045

Üye
5 Kullanıyorum Bazen cihaz ufak ta olsa yavaşlama gibi sorun çıkartabiliyor kesinlikle 5s

Luck Star

Luck Star

Üye
5 al tabikide , 5 te 2000 liraydi bak 1500 oldu . Abartilcak bir farki yok bana gore parmak izi gereksiz . Bi islemci farki var onu da 500 tl eder mi etmez mi sen karar ver :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Daha öneriye gerek yok en son 2 hafta önce uğramış foruma...

MrExpert

MrExpert

Üye
5S tabiki

fk555897

fk555897

Üye
5S alman daha mantıklı olur. Daha hızlı ve parmak izi tarayıcısı var.

Tracy35

Tracy35

Üye
5s aldım babama kulansın dıye ben aldım elınden benım tercıhımde 5s farkı göreceksın...5s aldım babama kulansın dıye ben aldım elınden benım tercıhımde 5s farkı göreceksın...

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
Takipçi Satın Al

Üst Alt