iPhone 5S kamerası ile çekilen ilk görseller sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5S kamerası ile çekilen ilk görseller sunuldu
Apple yeni akıllı telefonunu geçtiğimiz gün itibari ile tanıttı. Son dönemde ortaya çıkan sızıntılar paralelinde sürpriz olmaya bir şekilde iPhone 5S adı ile yeni akıllı telefonu ortaya çıktı. Firma bu akıllısında çok ufak değişiklikler haricinde iPhone 5 tasarımını kullanmayı tercih etmiş.



Özelliklerine bakarsak eğer 4″ büyüklüğünde ekranda ısrar eden firma, yine 4″ büyüklüğünde ve 1136×640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. İşlemci olarak yine kendi tasarımı bir yonga setini kullanmayı tercih eden firma, yine A7 yonga setine akıllı telefonunda yer vermiş.

Henüz kesinleşmese de 1GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon ayrıca M7 adında yardımcı bir işlemci daha barındırıyor. Özellikle sensörlerle ilgili bazı görevleri Apple, M7 işlemcisine yüklemiş durumda. Diğer taraftan önce ki modellerde olduğu gibi 16GB/32GB/64GB dahili veri kapasiteleri sunuyor.

Apple‘ın ön yüzünde 1.2MP FaceTime kamera yer alırken, ön tarafında yine 8MP çözünürlükte dual LED flaş içeren iSight kamera bulunuyor. Daha geliştirilmiş bu yeni kamera 1080p video çekimi sunabiliyor. Aynı anda hem video çekimi yapabilen hem de fotoğraf çekebilen kamera, Apple’dan gelen bilgilere göre az ışıkta daha iyi performans sunuyor.

Apple, iPhone 5S‘in kamerası ile çekilen ilk fotoğrafları da paylaştı. Bu görüntülere ulaşabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/portal/iphone-5s-kamerasi-ile-cekilen-ilk-gorseller-sunuldu.html
 


Samet.25

flasi çok iyi olmus
 
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
oha fotolara bak
 
resul.sahin

resul.sahin

Üye
Benim ki daha iyi :P:
 

MaxipmaN

Üye
nokia dandik der şimdi buna
 
phasan

phasan

Üye
Cok ıyı kamarası
 
0MG90

0MG90

Üye
Çok iyi bence de.
 
ynk67

ynk67

Üye
süper bişey ama bizim bütçeyi aşar
 
fk555897

fk555897

Üye
Kamerayı güzel yaptılar ama megapikseli de artırmaları gerekiyor.
 


Üst Alt