Telefon Tavsiyesi iphone 5S hala alınır mı

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5S hala alınır mı
Merhaba 1300 e falan temiz ikinci el bir 5s almayi dusunuyorumda hala alinirmi oneriniz ne

KAYIP-ADAM

Üye
küçük ekran istiyorsan alınırda pek tavsiye etmiyorum. eskidi artık çünkü.

Türk-X

Türk-X

Üye
Stabilite istiyosan al ama 1300 tl ye androidde 0 cok guzel telefonlar bulabilirsin.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kararsiz kaldim android g2 kullaniyorum suanda ama cok ta memnun sayilmam biraz sıkıldım gibi bide iphone daha uzun soluklu mu diye dusunuyorum

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Kararsiz kaldim android g2 kullaniyorum suanda ama cok ta memnun sayilmam biraz sıkıldım gibi bide iphone daha uzun soluklu mu diye dusunuyorum

İphone 5s bir üç yıl daha stabil şekilde güncelleme Alarak idare eder babacanım iphone 5s kullanıcısı olarak alacağın 5s temiz diyorsan 1300 TL alacağın en iyi ve stabil telefon olacaktır babacanım

MaxipmaN

Üye
önceden 5 vardı galiba sende, ekran küçüklüğü önemli değilse al ama bataryasına iyi bakılmış mı test et

sLeepLe

sLeepLe

Üye
iOS 11e kadar güncelleme alacak sanırım yani en az bi 2 yılı daha var. G2den sonra ekran küçük gelebilir sorun etmem diyorsan g2den çok daha stabil ve hızlı bir telefon alacağın telefonda bataryasında sorun yoksa ve garantisi hala devam ediyorsa almanı öneririm. Ayrıca üstüne biraz daha koyarım diyosan 6 da alabilirsin.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hani kasada ezik cizik gozukmuyor ama bilemiyorum nekadar iyidir ocakta almayi dusunuyorum evet bundan once 5 vardi bende suanda 5s cdusunuyorum

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hocam hani kasada ezik cizik gozukmuyor ama bilemiyorum nekadar iyidir ocakta almayi dusunuyorum evet bundan once 5 vardi bende suanda 5s cdusunuyorum
garantisi devam ediyorsa yollarsın apple a değiştirirler

Rygebin

Rygebin

Üye
Bence artık alınmaz , kasmaya başlayacaktır hafif de olsa..

Emre

Üye
alınmaz.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
2 yıl daha destek alır cihaz. Benim 2z senesi olacak gayet memnunum. Kasma olayı android cihazlarda gibi 1 senede olmuyor Apple'da.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
5S alirsam ocakta alacgim 2. El eger almazsam haziranda ise girince 2 aya falan 6s alicam ma g2 den sikildim o yuzden kararsizim

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
5S alirsam ocakta alacgim 2. El eger almazsam haziranda ise girince 2 aya falan 6s alicam ma g2 den sikildim o yuzden kararsizim

Android bir telefon aldığını düşünelim babacanım bin TL fiyat verelim bir yıl içinde bir kere güncelleme alacak ve bir yıl sonra bin TL aldığın telefon 600 TL olacak ve kasmalar başlayacak güncel uygulama kullanamayacaksın hem maddi zarar hemde performans olarak zarar edeceksin babacanım iphone alırsan atıyorum iphone 6s Ocak ayında en az 5 yıl gözde olacak ve çıkan 3 ayda bir güncelleme ile gelen Ek özellikleri de alarak daha stabil olacak babacanım tıpkı 2013 te çıkan ve halen HİT olan iphone 5s gibi karar senin babacanım 2013 1500 TL ye satılan 5s halen HİT bir fiyat ile lider durumda babacanım

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arkadaşların dediği gibi cihaz stabil . Ancak bu Cihazı alırsanız ; kameradan , bataryadan, ekran çözünürlüğünden, ekran boyutundan , ois desteğinden , sd karttan filan fedakarlık edersiniz ( karşılaştırmayı kendi cihazıma gore yaptım. Ve benim cihazın ikinci eli 1000tl. Tek eksiği ise uygulama . Güncelleme olayına değinmedim. Çünkü windowsun güncelleme desteği de en az ios kadar...)

mTalk'tan gönderildi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla hocam ocak gibi almaya calisirsam ancak 16 gb bir 5s alabilecegim ama haziranda bir emlak ofisinde calisacagim hala ogrenciyim + aylik 400 lira kredi gelecek yani haziranda asgari ucret ile calisicam 1200+400 gelecek 1200 lere hix dokunmayip 64 gb iphone 6s mi almaliyim sabredip
Ancak eylul ekim gibi alabilirim o siradada yeni nesil iphone tanitiliyo olacak lakin yeni nesilin tahminimce ancak 16 gb olanini alabilirim :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt