Yardım iphone 5s giriş şifresini unuttum acil !!!

Sponsorlu Bağlantılar

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s giriş şifresini unuttum acil !!!
Arkadaşlar yeni 5s aldım 30dk olmadan şifreyi unuttum sanırım değiştirdim yalnışlıkla ama olmuyor şimdi ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorummdfu mod olayı felan var ordan geri yükleme varmış o ondada ios sürümünü kabul etmiyor son güncellemeyi yapmamıştım itunes üstündede güncellmiyor yardım arkadaşlarrr

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Değerli insan parmak izi olsaydı bu sorun olmazdı

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
parmak izide vardı ama şifreyi unuttum ilk 5dk kitlendi sonra 15dk kitlendi parmak izini kabul etmiyor

0MG90

0MG90

Üye
Apple hesabınla giriş yapmadın mı? İkinci epostana kurtarma şifresi yolla.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Telefonu kurtarma moduna alip iTunes'dan yeni yazilim yukle

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
4 haneli telefon kilitini unuttum arkadaşlar, itunesi bağlayıp telefonu geri yükle dediğimde güncel sürüm olmadığı için yapmıyor telefon kurtma modu dediğin buysa olmuyor değilse araştırcam şimdi yine

Baranbaris

Baranbaris

Üye
4 haneli telefon kilitini unuttum arkadaşlar, itunesi bağlayıp telefonu geri yükle dediğimde güncel sürüm olmadığı için yapmıyor telefon kurtma modu dediğin buysa olmuyor değilse araştırcam şimdi yine
Bi arastir kardesim bende tam bilmiyorum

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
araştırdımda yapamadım işte telefoncuya götürdüm sürümü atamadı yarın gel farklı bi pcden deneyelim dedi bakalım olmazsa garanti verecem :S

0MG90

0MG90

Üye
Dfu moda alıp ipsw atsana

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
itunesi güncelledikden sonra geri yükleme hata vermedi ama bu seferde 10dk kala iphone parola ile kitlenmiş olduğu için bağlanamadı diyor :S ipsw nedir bakıyorum

EDİT: ipohe ipsw yazıp ilk siteden iphone 5s globalda en son sürümü indiriyorum boyutu 1.4 gb sonrasında ne yapuyoruz bu yöntem şifresi unutlmuş kitlenmiş telefonlar için işe yarar mı

TurboCall

TurboCall

Üye
cihaz büyük ihtimalle ipsw atılsa dahi açılışta size o kilidi sorucaktır ios 7.1.1 maalesefki güvenliği geçilemiyor, ama bir yolu vardır ama aklıma gelmiyor.bu arada hayırlı olsun sıfırmı aldın ne kadara aldın ?

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
vatan comp.dan aldım 0 1900 tl kredi kartı 9taksit 75tl vade farkı

0MG90

0MG90

Üye
İpsw attıktan sonra sormaması lazım ben iPad e attım kaç kere yeni cihaz seçeneğini seçerse iCloud kurtarmada bir şey olmuyor

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
artık deneme hakkımda kalmadı itunese bağla diyor , ipswde olmazsa telefoncuya gösterir bi servise felan götürürüm şanşsızlık ....

0MG90

0MG90

Üye
Bilmiyorsan uğraşma bence servise ver faturasıyla onlar yaparlar

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
    Konu Sahibi
ipsw ile attım oldu arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
0MG90