Yardım iPhone 5s Ekran Gevşemesi

Sponsorlu Bağlantılar

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5s Ekran Gevşemesi
Arkadaşlar daha 2 hafta önce Turkcell'den 0 bir iPhone5s aldım. Daha telefonu kılıfsız masaya koymasam bile telefonun ekranının sağ üst tarafı hafif yüksekte duruyor ve bastırınca tekrar normale dönüyor ama sonra tekrar geri geliyor. Böyle yapışkanı çıkmış gibi bir ses geliyor tık tık tık gibisinden. Apple Destek ile irtibate geçtim aradım derdimi anlattım Apple Store'a gidin veya Turkcell bayisine götürün falan dediler. Bu sorun kronik mi? Bi kaç yerde rasladım bu sorunu yaşayanlara. Çünkü 2 haftalık cihazın hasar görmesi bana garip geldi. Cevap verirseniz teşekkürler şimdiden :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Olmazsa Öyle Kullan Elma Cİhaz Değişimi Ypar Belki Telefonu Eskitirsin Sonrada Cihazi Değişirlerse ne Güzel İşte Bataryasıda Canlı Olur Cihazda Yıpranmamiş Olur

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
Olmazsa Öyle Kullan Elma Cİhaz Değişimi Ypar Belki Telefonu Eskitirsin Sonrada Cihazi Değişirlerse ne Güzel İşte Bataryasıda Canlı Olur Cihazda Yıpranmamiş Olur
sanmıyorum ya kolay kolay cihaz değişticeklerini Amerikada ki koşullar ilr burdaki koşullar çok farklı nede olsa. Neyse önce bi Apple Store a gidip görüşmek gerek

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sanmıyorum ya kolay kolay cihaz değişticeklerini Amerikada ki koşullar ilr burdaki koşullar çok farklı nede olsa. Neyse önce bi Apple Store a gidip görüşmek gerek
Benim Duyumum O Yönde Tuş Bozulmalarına Filan Cihaz Değişimi Veriyorlarmiş Filan Filan Diyorlardı

• Beğen
Tepkiler: yagizuyar7
cici60

cici60

Üye
kronik bi sorun 3 arkdaşımda da oldu apple direk sıfır cihaz gönderiyor

• Beğen
Tepkiler: yagizuyar7
Takipçi Satın Al

Üst Alt