Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konuyu sabah gördüm ama hala kimse cevap yazmamış... Bence aldığınız yere gidin, sorun. Bilmiyorum ama saçma değil mi? Sonuçta satılmak için olmayan bir şeyi mi satmışlar size?Şimdi bir şey okudum da adamın biri yazmış anladığım kadarıyla çevireyim.
Dün, tam fiyat ödeyerek kilitsiz iphone 5 aldım AT&T mağazasından. Ama eve geldiğimde bulduğum şey demo cihazdı ve satılık olmadığını söylüyordu, kutunun arkasında.
Ve sonra apple'ın internet sitesinden kontrol ettim, yalnızca 4 ya da 5 ay garantisi vardı. Tekrar mağazaya gittim ve değiştirmek istediğimi söyledim, reddetiler ve bana apple mağazasına gitmemi onların gerekçesiz değiştireceğini söyledir. Onlar da beni teknik test için ertelediler ve bir arıza yoksa değiştirmeyeceklerini söylediler. Tekrar AT&T mağazasına gittim, tartıştık. Öğlen uçağa bineceğimi ve yeterince zamanım olmadığını biliyorlardı. Bana iki seçenek sundular falan diye devam ediyor... Sonunda da bunlar profesyonel değil falan demiş. vs...
Uzun lafın kısası garanti de sorun olabilir mi ki acaba?
Üstteki link işine yarar mı bilmiyorum, umarım yarar. Bence aldığınız yere gidin.Burada da benzer konuyla ilgili bir konuşma dönmüş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız