iPhone 5'i parçalara ayırdık! (video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5'i parçalara ayırdık! (video)
Biz daha önce Apple'ın yeni nesil iPhone'unun sızdırılan görüntü ve bilgilerinde şu anda mevcut olan modeli iPhone 4S'e göre daha geniş olarak 4 inç ekrana sahip olacağı yolunda görüntüler görmüştük.

Şimdi yine iPhone 5'e ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler geldi. Çin onarım sitesi iLab Factory, iPhone 5'e ait olduğunu iddia ettikleri görüntüler yayınladılar. Bu resimlerde iPhone 5 olduğu iddia edilen telefonun sadece dış kasası görünüyor. Ayrıca parçaların video görüntüsü de alınmış.

Yine bu göüntülerde iPhone 5 diğer versiyonlarına göre daha geniş görünüyor. Daha önce yayınladığımız haberlerde duyurduğumuz alt kısımda kulaklık girişinin yanında 19 pin dock bağlantısı olduğu söylentisini bu video ve resimlerde ki görüntülerde doğruluyor. Söylentiler önümüzdeki ay Apple'ın iPhone 5'i tanıtacağı yönünde.

[video=youtube;AyOqeDfJueM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AyOqeDfJueM#t=66s[/video]​

(teknolojioku)

amcalu1

amcalu1

Üye
Olmamış

lolaman

lolaman

Üye
Kasası güzel ben beğendim.

O-Xan

O-Xan

Üye
iPhone 5'in bu olacağını sanmıyorum ama kasa güzel.

The East

The East

Üye
video sizemi ait

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tırt 4s in uzun abisi gibi apple yenilikçi olmalı tasarımda

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bir fark yok 4s ile sadece büyük umudum birazcık da olsa farklı olmasından yana :)

MrExpert

MrExpert

Üye
kasa gayet güzel .... (klasik bir ıphone işte ) :)

15097

15097

Üye
Hiç güzel olmamış.Bıktım artık bu yeni iPhone görüntülerinin sızdırılmasından :off:

PriZm

PriZm

Üye
Yeni tasarım daha güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt