15097
Üye
admin değil o test mod.yahu n8 gitti bizim konuları kilitledi kendisi açtı varmı böyle bişi ya.. olmaz olsun böle admin. ben konuya eklemeler yapacağım dediğim anda gitti konu.. talipavcı'nın konusuda kilitlendi..
admin değil o test mod.yahu n8 gitti bizim konuları kilitledi kendisi açtı varmı böyle bişi ya.. olmaz olsun böle admin. ben konuya eklemeler yapacağım dediğim anda gitti konu.. talipavcı'nın konusuda kilitlendi..
Neden ara model diyorsunuz hala? Tasarımdan mı? Özelliklerinden mi? Neden?
admin değil o test mod.
Tasarım olarak demek saçma olurdu zaten.Ama özellik olarakta fena sayılmaz
özellik olarak

lumianın iphone'ada satışlarınada etki edeceğini sanmıyorum 

Tasarım olarak demek saçma olurdu zaten.Ama özellik olarakta fena sayılmaz![]()
Ama piyasayi domine edebilecegine supheliyim.O zaman iphone 7 çıkar.ve şimdi oldugu gibi 4s'in bir anlamı kalmaz.Ayrıca şunu da söyleyim bu tip Apple ürünlerini çıkar çıkmaz almayın 1 sene geçsin bari o zaman alın hiç degilise fiyat belki azıcık ucuzlar![]()
yahu n8 gitti bizim konuları kilitledi kendisi açtı varmı böyle bişi ya.. olmaz olsun böle admin. ben konuya eklemeler yapacağım dediğim anda gitti konu.. talipavcı'nın konusuda kilitlendi..
Neden ara model diyorsunuz hala? Tasarımdan mı? Özelliklerinden mi? Neden?

o değil de bazıları iphone un 4" ekranında film izlemek ne sarar demiş bazıları da lumianın wireless charge devriminden bahsetmiş. Bunlar s3 de normaldi de şimdi mi devrim oldu![]()
: