İphone 5'i nasıl buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5'i nasıl buldunuz?
Bence gayet şık ve güzel olmuş.Ayrıca özelliklerinden bahsetmeyede gerek yok.4 inçlik ekranında film izlemek ayrı bir zevk olur

Artık iphone 3gs leri ya bedavaya verirler ya da toplatırlar herhalde:ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
Bulamadik ki :hmmm

Şaka bir yana yakışmamış :kotu:
Devrim niteliğinde birşey yok halbuki lumiada pureview teknolojisi puremotıon hd+ ekran teknolojisi kablosuz şarj vs vs vardı :zzz:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
benim beklentilerimi karşılamadı :( en başta tasarım olarak :hih:

- - - Eklendi - - -

lumia 920nın karşısına biraz zor çıkar.

doctorrr

doctorrr

Üye
yalnız o ön sipariş veren elemanların suratını çok merak ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Beklentiler yüksekti , iPhone5 bunu karşılayamadı. lumia 920 daha fazla yenilikle geldi.

15097

15097

Üye
iPhone 4'ler bedava oldu 3GS öldü gitti :D Onun haricinde 5 bence güzel olmuş.Kamerayı geliştirmişler ama özellik bakımından.Yani hala 8 megapixel.Ve iPod touch 5.nesil de harika olmuş yaw.Bendeki 4.nesili satıp 5.nesil ipod alıcam :)

- - - Eklendi - - -

iPhone 4'ler bedava oldu 3GS öldü gitti :D Onun haricinde 5 bence güzel olmuş.Kamerayı geliştirmişler ama özellik bakımından.Yani hala 8 megapixel.Ve iPod touch 5.nesil de harika olmuş yaw.Bendeki 4.nesili satıp 5.nesil ipod alıcam :)

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
iPhone 4 ve alt modellerinden geçilir ama 4S'i olanlar için gerek yok.

Kerim.

Kerim.

Üye
Çok sürpriz olmadı tasarımı.ele alıp denemek lazım.

Türe

Türe

Üye
Lumia 920 iPhone 5'i zorlayacak bir hayli. Appl ara değil ana model çıkarmalıydı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İphone 5 i göremedim ki,o ara Lumia 920 ye bakıyordum da:)Şaka bir yana tabiiki çok kaliteli bir cihaz ama iphone 5 bu olmamalıydı,daha iyisi olmalıydı kesinlikle

Türe

Türe

Üye
Dediğim gibi lumia 920 yi geçmesini beklerdim. Şu an işletim sistemi (uygulama) harici üstünlüğü kaldı mı ki :ah

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@, seytan_avcisi, Türe ve 2 diğerleri
varrick

varrick

Üye
Lumia Android olsaydi ah ah ah :ehe

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Hahah :D Aynen öyle fiyatı :D Açıkçası 920 çok daha iyi fiyatları eklersek. :)

15097

15097

Üye
Neden ara model diyorsunuz hala :) ? Tasarımdan mı? Özelliklerinden mi? Neden?

abandonware

abandonware

Üye
yahu n8 gitti bizim konuları kilitledi kendisi açtı varmı böyle bişi ya.. olmaz olsun böle admin. ben konuya eklemeler yapacağım dediğim anda gitti konu.. talipavcı'nın konusuda kilitlendi..

Üst Alt