İphone 5'i nasıl buldunuz?

Pikkaccu

Üye
apple beni yine yanıltmadh yine hüsran

Neresi Hayal Kırıklığı 4s Den İşlemci Gücü. Gpu Daha iyi Ekranı Daha büyük Tasarımı Zaten İdare Eder .O Kadarda Kötü Deil Ama Lumia 920 Varken i5 alınmaz

furkey

Üye

Biz diyorduk çok şey beklemeyin diye

Ben zaten beklemiyordum bazıları uzay mekiği filan bekliyordu onların sözcüsü konumunda oldum şu anda bi de tim cooks da başlangıçta söyle güzel böyle mükemmel deyince

bence de kral htc one x

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben zaten beklemiyordum bazıları uzay mekiği filan bekliyordu onların sözcüsü konumunda oldum şu anda bi de tim cooks da başlangıçta söyle güzel böyle mükemmel deyince
Ya zaten bütün tanıtımlarda öncekini kötüleyerek başlar Dediği şeye bak hayatınızda böyle bir şey görmediniz gibi şeyler dedi sanırım Tim cooks zaten abarttığı yerler de vardı

Evet ben s3 ü öyle almıştım alan memnun satan memnun gibi bişi oluyo

ama şuanda kullanıyorsunuz sanırım galiba çok hoşunuza gitti kıyamadınız

kesinlikle şimdi adam gidip bunu atıyorum telefoncuya sormadım ne kadar ettiğini 2.el'de de etsin etsin 1.500 TL etsin adam 1.500 TL kredi çekmek için bankaya gitse o 1.500 TL'yi bankaya 2.000 TL falan olarak ödeyecek en az tabi kimi büyüklerim var 3-4 Bin TL geçiriyorlar bazen geciktirirsen diyorlar her neyse o 1.500 TL'ye cihazı satıp bi nevi kredi çekmiş gibi oluyor dediğin gibi satan memnun alan memnun

Lenneth

Üye
O degilde ben iOs6 yi sevdim, uygulamalar daha hizli acilip yukleniyor Safari ozellikle.

iOs6 ve jailbreaki ciksa cabucaktanda tumden gecebilsem :-)

evet hologramlı ekran falan ,Zonguldak'ın neresindensiniz ?

CanKartaL

Emekli Yönetici
O degilde ben iOs6 yi sevdim, uygulamalar daha hizli acilip yukleniyor Safari ozellikle.

iOs6 ve jailbreaki ciksa cabucaktanda tumden gecebilsem :-)

acaba o hızlanma iOs6 dan mı yoksa A6 işlemciden mi kaynaklı

hunter41

Üye
bi kere tasarım vasat ne bu 3310 bile daha estetik duruyor.Kalıp sabun gibi telefon.hiç beğenmiyorum şekil olarak.