Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 5'e JB Var Mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks
Üye
Konu Sahibi
İphone 5'e JB Var Mı ?
İlk sorum i5'e çıktı mı ? ikincisi ise jb yaparken bişe oldu diyelim tel açılmıyor napacam ? üçüncüsü ise hangisini önerirsiniz ? untreted vs okudum internette.
Türe
Üye
Daha çıkmadı. Öneri isteklerinizi çıktıktan sonra dile getirirsiniz.
Samet.25
Cıkmadı cıkması zaman alır gıbıme gelıyor
MrExpert
Üye
Benim başına ilk yaparken geldi laptopun şarjı bitmişti telde kapandı ve pc yi açdım telefonu açtım ve ekranda itunes e bağlamamı söyleyen bir resim gelmişti bende bağladım geri yükledim aonra tekrar jb yaptım yani jb yaparken olası bir durumda cihaz açılmaması gibi bir durum söz konusu değil sistem geri yükleme olayı var. Jb ise önümüzdeki haftaya kaldı
Oğuzhan
Üye
untethered jb yapman daha iyi olur çünkü tethered jb yaparsan telefon kapanınca pcden boot komutu vermen gerekir
byname
Üye
jb yok amaamerıkadanıthal geveyler var sımlok sıkıntısı yasıyosan
Benim başına ilk yaparken geldi laptopun şarjı bitmişti telde kapandı ve pc yi açdım telefonu açtım ve ekranda itunes e bağlamamı söyleyen bir resim gelmişti bende bağladım geri yükledim aonra tekrar jb yaptım yani jb yaparken olası bir durumda cihaz açılmaması gibi bir durum söz konusu değil sistem geri yükleme olayı var. Jb ise önümüzdeki haftaya kaldı