İphone 5'e JB Var Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5'e JB Var Mı ?
İlk sorum i5'e çıktı mı ? ikincisi ise jb yaparken bişe oldu diyelim tel açılmıyor napacam ? üçüncüsü ise hangisini önerirsiniz ? untreted vs okudum internette.

Türe

Türe

Üye
Daha çıkmadı. Öneri isteklerinizi çıktıktan sonra dile getirirsiniz.

Samet.25

Cıkmadı cıkması zaman alır gıbıme gelıyor

MrExpert

MrExpert

Üye
Benim başına ilk yaparken geldi laptopun şarjı bitmişti telde kapandı ve pc yi açdım telefonu açtım ve ekranda itunes e bağlamamı söyleyen bir resim gelmişti bende bağladım geri yükledim aonra tekrar jb yaptım yani jb yaparken olası bir durumda cihaz açılmaması gibi bir durum söz konusu değil sistem geri yükleme olayı var. Jb ise önümüzdeki haftaya kaldı :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
untethered jb yapman daha iyi olur çünkü tethered jb yaparsan telefon kapanınca pcden boot komutu vermen gerekir :oke:

byname

Üye
jb yok amaamerıkadanıthal geveyler var sımlok sıkıntısı yasıyosan

fex

fex

Üye
Benim başına ilk yaparken geldi laptopun şarjı bitmişti telde kapandı ve pc yi açdım telefonu açtım ve ekranda itunes e bağlamamı söyleyen bir resim gelmişti bende bağladım geri yükledim aonra tekrar jb yaptım yani jb yaparken olası bir durumda cihaz açılmaması gibi bir durum söz konusu değil sistem geri yükleme olayı var. Jb ise önümüzdeki haftaya kaldı :hmmm
nasil yani?
bir hafta dahami.....

Türe

Türe

Üye
Bugün cikmayacagi , daha testlerin sürdüğü belirtilmisti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt