İphone 5c hakkında !

Sponsorlu Bağlantılar

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5c hakkında !
Arkadaşlar konu yanlış yerde olabilir plastik kapaklı iphone 5c fiyatı n kadar olur ucuz iphone diyorlarya almayı düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Joker.

Joker.

Üye
iPhone 5'ten ucuz olur bence ama aşırı derecede 500 tl vb olmaz

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

frk uzn

frk uzn

Üye
bence 1000 tl olacak 5 in plastiği

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Peki 600 u bulurmu

Joker.

Joker.

Üye
Bilmiyorum kardeş ne yalan söyleyim ancak Türkiye'de her ne olursa olsun pahalı olur yineden

emreilhans

emreilhans

Üye
1350TL civarndan girer. Plastik ama donanım ip5 ile aynı hemen hemen, + euro ve dolar aldı başını gidiyor. 1499TL bile olsa şaşırmam.

frngyhn

frngyhn

Üye
en az 1500 tr fiyatı .

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Biz fakirler icin ideal :)

-Emre

-Emre

Üye
umarim kasa yapısı aynı olmaz 5 ile

Puck

Puck

Üye
kesin ve net söyliyim 1500 tl civarında olacaktır

dmatias

Üye
bana hiç ikna edici gelmiyo 1000 tl falan olmaz en az 1500 bence

Symbianize

Symbianize

Üye
En az 1300

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
600e Ace2 veriyorlar arkadaşım her ne olursa olsun plastik felan ama bu Apple iPhone ve içerisindeki yazılım İos. 5s 2.500-2.700den Türkiye piyasasına girse 5c de 1.500 olur ki aradaki farka baktığında bu da aslında ucuz iPhone demek için yeterli :))))

phantomddl

Üye
Bence sadece Çin'e özel çıkacak bu telefon, söylentiler o yönde :( yanılırım umarım.

Türe

Türe

Üye
iPhone 5 ayarinda bir cihaz olacak ama kasa plastik olacak fiyatta max. 1500 olur

Turan

Turan

Üye
Peki 600 u bulurmu
İyice abartmışsınız.Nerdeyse telefonu bedava isticeniz :D İphone 5c ve 5S 7.nesil cihaz olarak piyasaya çıktı.İphone5c 5 e göre biraz daha iyi tek farkı kasa plastik ve 5c nin bataryası daha iyi. 5C nin çıkma amacı 5S e göre biraz daha düşük fiyatlı olmasını amaçlamış adamlar. 5C en az 1900tl ile satışa çıkacak Türkiyede

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40
mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
İyice abartmışsınız.Nerdeyse telefonu bedava isticeniz :D İphone 5c ve 5S 7.nesil cihaz olarak piyasaya çıktı.İphone5c 5 e göre biraz daha iyi tek farkı kasa plastik ve 5c nin bataryası daha iyi. 5C nin çıkma amacı 5S e göre biraz daha düşük fiyatlı olmasını amaçlamış adamlar. 5C en az 1900tl ile satışa çıkacak Türkiyede
Üste para isteyemeye kadar gider :) 1500 2000 arası bir fiyat bekliyorum ben de...

Takipçi Satın Al

Üst Alt