Alınık iPhone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5
Çok temiz Yurt İçi kayıtlı, garantili, beyaz 16 GB iPhone 5 veya iPhone 5S alınır.
İstanbul içi elden alınır..... Fiyatları burada belirtirsiniz mesajlara cevap vermeyebilirim.....

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Siyah - sıfır çizik, 1,5 yıl garanti, eksiksiz full kutu orijinal aksesuarlı + kaskolu...
1500 tl

• Beğen
Tepkiler: ylmz123

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
5 mi 5S mi ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
5

• Beğen

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı satıslar krdsm :) 100 tl fazla verırım 0'ını alırım :=)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bol çizikli ve bi ihtimal tamir ekibinin elinden geçmiş teşhir ürünü almak içine siniyorsa hayırlı olsun:)

• Beğen

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
teşhir mi la bende gercek sanıyorum :D :D kardesm 2. el 1.250yede buldum hemde istedigim özelliklerde sahibinden.coma gir bi dünya varda biraz daha arastırcam temiz güvenilir 2 hafta vaktım var

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sen bilirsin kardeşim, hayırlısı olsun, benim cihaz kaskolu ve full orijinal aksesuarlı o yuzden fiyat farkediyor biraz, sahibinden de ezik vuruk kulaklığı olmayan cihaza bile 1250 1300 istiyorlar inşallah istediğini bulursun

• Beğen

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
pasam beyaz olsaydı bi nevi düşünürdüm de beyaz degıl ya :/ bak var burdada :) tertemizz

agaLess

Üye
Beyaz var ip 5 tertemiz genpa garantili

agaLess

Üye
1500 tl

• Beğen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
siyah var bi tane temiz sadece sağ alt köşede kısa mesafeli bir düşürme sebebiyle hafif ezik var resim çekerim istersen, gold bilgisayardan alınma bu da kaskolu ve 16 ay garantili üzerinde de kırılmaz jelatin var, son 1300 olur bu!

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
tsk ederım krdsm ezik bide siyah olması sıkıntılı beyaz cok hoş siyah o kadar guzel degıl resımlerını bı yolla ozelden merak ettm bakıcam yıne ezık fazla buyuk degılse dusunurum

HASRET DELİCE

HASRET DELİCE

Üye
45 günlük 5 s 16. gb siyah 1650ye veririm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt