Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AlınıkiPhone 5
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz123
Üye
Konu Sahibi
iPhone 5
Çok temiz Yurt İçi kayıtlı, garantili, beyaz 16 GB iPhone 5 veya iPhone 5S alınır.
İstanbul içi elden alınır..... Fiyatları burada belirtirsiniz mesajlara cevap vermeyebilirim.....
meg1ddo
Üye
Siyah - sıfır çizik, 1,5 yıl garanti, eksiksiz full kutu orijinal aksesuarlı + kaskolu...
1500 tl
ylmz123
Üye
Konu Sahibi
5 mi 5S mi ?
meg1ddo
Üye
5
ylmz123
Üye
Konu Sahibi
hayırlı satıslar krdsm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
100 tl fazla verırım 0'ını alırım :=)
meg1ddo
Üye
bol çizikli ve bi ihtimal tamir ekibinin elinden geçmiş teşhir ürünü almak içine siniyorsa hayırlı olsun
ylmz123
Üye
Konu Sahibi
teşhir mi la bende gercek sanıyorum kardesm 2. el 1.250yede buldum hemde istedigim özelliklerde sahibinden.coma gir bi dünya varda biraz daha arastırcam temiz güvenilir 2 hafta vaktım var
meg1ddo
Üye
sen bilirsin kardeşim, hayırlısı olsun, benim cihaz kaskolu ve full orijinal aksesuarlı o yuzden fiyat farkediyor biraz, sahibinden de ezik vuruk kulaklığı olmayan cihaza bile 1250 1300 istiyorlar inşallah istediğini bulursun
ylmz123
Üye
Konu Sahibi
pasam beyaz olsaydı bi nevi düşünürdüm de beyaz degıl ya :/
kardes 1.400 diyor adam 1.300 yaparsan dusunebılırım garantısı kac ay var ?
meg1ddo
Üye
siyah var bi tane temiz sadece sağ alt köşede kısa mesafeli bir düşürme sebebiyle hafif ezik var resim çekerim istersen, gold bilgisayardan alınma bu da kaskolu ve 16 ay garantili üzerinde de kırılmaz jelatin var, son 1300 olur bu!
ylmz123
Üye
Konu Sahibi
tsk ederım krdsm ezik bide siyah olması sıkıntılı beyaz cok hoş siyah o kadar guzel degıl resımlerını bı yolla ozelden merak ettm bakıcam yıne ezık fazla buyuk degılse dusunurum