Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 5
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hbehlul
Üye
Konu Sahibi
İphone 5
Arkadaşlar babam iphone 5 alıcak banada onun nokia e71 i kalıcak ama iphone 5 in çıkmasına çok var diolar bana bunun hakkında bilgi verirmisiniz. Ayrıca ıphone 5 dışında onun özelliklerini taşıyan (çin malı olmayan) güzel bir telefon varmı bi özetlerseniz sevinirim
fnldstntn
Üye
Dostum piyasada iphone 5 diye bir telefon yok....1 yıl sonra en erken çıkar....
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
evet iphone 4s var en yeni olarak onu alabilir baban, bence fazla fazla işini görür.
Arkaadaş zaten ne zaman çıkar diye sormuş, bence o videolardaki kadar abartılı değilse 6ay sonra
Uruloki
Üye
@roon imkansiz senede bir cihaz cikariyorlar
die4you.
Üye
Seneye çıkar her yıl apple yeni bir telefon çıkcağından,bir de daha belli belrisiz olarak bile söylenti yok ne çıkacağında.
Bir çok kişi de iphone 5 çıkacağını zannediyordu ama 4s çıktı.
y n s c n
Üye
4S yeni tanıtıldı, 1 sene sonra 5'i tanıtabilirler.. Gerçi 5'e ne özelliği ekleyecekler çok merak ediyorum.. Tüm kozlarını oynamışlar S'te.
Ocean258
Üye
Şuan alacagın en ıyı ıphone 4S.. 5'in cıkması nerdeyse 1 seneyı bulur arkadasların da soyledıgı gıbı.. Iphone 5'ın ozellıklerını tasıyan telefon demıssınde senın ıcın hangı ozellıkler onemlı mesala?
hbehlul
Üye
Konu Sahibi
iphone 5'in klavye olayı güzel onun gibi bi telefon varmı veya ıpad falan ne öneriyorsunuz
y n s c n
Üye
Bizden habersiz iphone5'imi çıkarmışlar ?
hbehlul
Üye
Konu Sahibi
eğer videoda izlediğim gibiyse üphone 5 klavye olayı güzel onun gibi bişi varmı
Kefelon
Üye
Steve jops (apple ceo'su) nun ölmeden önce yaptığ plana göre 2013 de iphone 6 yayınlancakmış 2011 dede 4s çıktığına göre 2012 yi boş bırakmazlar 2012 yede 5 atarlar her halde