iphone 5 yurt dışı öneri ve yardım .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahaberkan53

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 yurt dışı öneri ve yardım .
arkadaşlar merhaba .
iphone 5 almak istiyorum ama türkiyeye gelişi biraz tuzlu olabilir :)
arkadaşım bulgaristana gidecek , ben ordan getirsem telefonu burdan kendı pasaportuma işletsem garantisi geçerli olurmu ?

mamilim90

mamilim90

Üye
Kendi Pasaportuna İşletmen için Yurtdışına Çıkmış Olman Lazım ve 1 ay içersinde kaydetirebilirsin Ama Harç Parası Yatırman gerekiyor 100 tl filandı heralde

• Beğen
Tepkiler: tahaberkan53

tahaberkan53

Üye
    Konu Sahibi
yurtdısına giriş çıkış yaptıktan sonra 1 ay içindemi kaydettirmem lazım kardeşim . bide nereden kaydoluyo

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
  • Beğen
zensOkey

zensOkey

Üye
Garanti derken apple store garantisinden bahsediyorsan,onu sorun etme.cihazı ilk açıp aktivasyonunu yaptığında 1 senelik yurt dışı garantin başlamış oluyor.Fakat maddi durumun varsa Türkiyeden al derim.2 sene türkiyede garantisi olsun.Yolladığında en azından muhattap olabileceğin birisi olsun.

• Beğen

tahaberkan53

Üye
    Konu Sahibi
maddi durumum iyi fakat o telefona burda fazla para vermek insana koyuyor :D zaten 2 sene sonra ben degıstırırım 5 i yenisini alırım. sağolun arkadaşlar yardımcı oldugunuz için teşekkürler

WebStyle

WebStyle

Üye
sanalpazar ya da G.G üzerinden alın hocam 1.799 TL'ye peşin fiyatına ön sipariş ile satışa sunmuşlar. Bende kısa süre de İphone 4S'yi satıp 5 e terfi etmeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt