iPhone 5 yerine HTC One almalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 yerine HTC One almalı mıyım?
iPhone 4S kullanıyorum ama HTC One acayip ilgimi çekiyor.
Önümüzdeki ay iPhone 5'e upgrade edecektim ama HTC One diye bi şaheserle karşılaştım.
Apple da "gitme" dercesine yılların aynı görünen iOS'unu 7. sürümde çok değişik bir şey yaptı ki o da istek uyandırıyor.
Diğer yandan "her çiçekten bal alayım" diyor insan.
Sanırsam HTC de kolay değer kaybetmiyor.

Ne önerirsiniz?

MücahitTokgöz

valla htc onede pek yamana atilcak telefon deil sirf ses kalitesnden aldirabilcek bir cihaz kendini şeklini saymiyorum bile bi yandanda ios sistemnden snra onu birakmakta kolay deil ama benim fikrim htc one ios hizini aratmaz diye dusunuyorum heleki 4s ten snra ekran buyuklugu baya tatmin eder seni tavsiyem One :)

-Emre

-Emre

Üye
Kesinlikle one bir kere hata yapmışsın bir daha yapma artık :ehe

Artles

Artles

Üye
5S'i beklemeni

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
android'in özgür dünyasına katılmak istiyorsan htc one iyi seçim olur hem ses teknolojisi de mükemmel ama bana kalırsa sıkıntısız ve seri bir sistem için iphone 5 iyidir..bunu objektif olarak ve 5 yıldır android kullanıcısı olarak söylüyorum..

MaxipmaN

Üye
ben oneyi beğenmedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eğer bir ay daha bekleyeceksen hiç kafanı bulandırma ve iphone 5S belli olduktan sonra değerlendirmelerine başla. Yoksa 5S çıktıktan sonra pişman olma ihtimalin var.

messevim

messevim

Üye
ben olsam one yi tercih ederdim.

skylinegti

skylinegti

Üye
tabiki htc one gerisi yalan ;)

Türe

Türe

Üye
Bence Htc One'a bak. Sana da bir farklılık olur. Üst üste iOS ' li cihaz sıkar adamı

omeremre23

omeremre23

Üye
bende htc one'ı öneririm mağzada inceleme şansım olmuştu cihaz cidden müthiş forumlarda stabilitasyonu apple'ı aratmıyor deniliyor tabi yinede tercih senin.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
htc one :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben olsam HTC One alırdım.

LimePie

LimePie

Üye
htc one doğru seçim olur.

fk555897

fk555897

Üye
Bence hiç değiştirme 5S'i bekle. Daha iyi olur. Hem kamera hem de donanım iyi olur.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bende 2 senedir ios kullanıyorum artık sıkıldım bu sene sistemi değiştireceğim Arada bir değişiklik yapmak iyidir.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası htc'den hafif vaz geçecek gibiydim ama yazdıklarınızı okuyunca "eh yeter bea" dedim kendime ve htc one almaya karar verdim. 5s'in büyük yenilik getireceğini düşünmüyorum.

- - - Eklendi - - -

hepinize teşekkür ederim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Keyifli forumlar.
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...