İphone 5 yardım lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 yardım lütfen !
İphone 5 16 gb almak 2.149 tl fiyat açısından saçma olur mu , 5 ile 5s arasında yazılımsal fark olur mu , jailbreak fln sanırım oyunları ücretsiz oynama imkanı veriyor i5 için öyle bir olay var mı yoksada illaki olur mu , müzik ve internet kullanan biriyim note 2 ve one x+ arasında birde bunda kafam karıstı çok söylenti var i5 para etmez sorunlu yazılımı şuan çok kıötü fln filan bunlar siz kullanıcılar olarak nasıl görüyorsunuz , lütfen bildiklerinizi paylasında ona göre karar veriyim artık 1 aydır cihaz arıyorum yani napcagımı bilmiyorum hala :D uzun sureli kullanmak istiyorum

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Yerinde olsam lumia920 alırım.Fiyatı da çok uygun.Donanım seni fazla etkilemesin işletim sistemi de önemli.Ama illa iphone istiyorsan benim gibi , 5 al bence. İOS , iphone 5teki donanım ve marketi ile seni baya götürür. 5S kimbilir ne zaman çıkıcak. Androide pek sıcak bakmadığım için öneride bulunamıyacağım.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Yerinde olsam lumia920 alırım.Fiyatı da çok uygun.Donanım seni fazla etkilemesin işletim sistemi de önemli.Ama illa iphone istiyorsan benim gibi , 5 al bence. İOS , iphone 5teki donanım ve marketi ile seni baya götürür. 5S kimbilir ne zaman çıkıcak. Androide pek sıcak bakmadığım için öneride bulunamıyacağım.

l920 de market biraz sıkıntılı hatta baya olan çoğu şey ücretli bile , ben müzik için istiyorum özellikle ama bilmiyorum nokia bu konuda nasıl

WebStyle

WebStyle

Üye
5S için şu anda sadece söylentiler var. Apple tarafından 5S ile ilgili hiç bir açıklama yapılmadı. İphone 5 32GB versiyondan bende aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Yazılım gayet stabil sorunlu felan değil. Zaten ufak birşeyde güncelleme ile buglar kapatılıyor..

phasca312

Üye
iphone 5 de mor ışık sorun oluyomu kamerada?

BlaCkMaGiC05

Üye
5S için şu anda sadece söylentiler var. Apple tarafından 5S ile ilgili hiç bir açıklama yapılmadı. İphone 5 32GB versiyondan bende aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Yazılım gayet stabil sorunlu felan değil. Zaten ufak birşeyde güncelleme ile buglar kapatılıyor..

aynen bende 5 32gb aldım daha tam kullanamasamda tasarım ince uzun diyenlere rağmen ben gayet hoş bi tasarım olmuş hiç bana ince uzun gelmedi diyorum ve tavsiye ediyorum (Y) :) 5s olayıda ise bu işin sonu olmaz dostum

WebStyle

WebStyle

Üye
iphone 5 de mor ışık sorun oluyomu kamerada?

Böyle birşeyle karşılaşmadım. Ancak bulunduğun ortam ve ışık seviyesine göre kameranın performansı değişir.

- - - Eklendi - - -

aynen bende 5 32gb aldım daha tam kullanamasamda tasarım ince uzun diyenlere rağmen ben gayet hoş bi tasarım olmuş hiç bana ince uzun gelmedi diyorum ve tavsiye ediyorum (Y) :) 5s olayıda ise bu işin sonu olmaz dostum

Ya ben tutmakta zorlanıyorum 5i vallahi elimden düşüreceğim diye korkuyorum. :) İphone 4S ye göre gerçekten çok ince olmuş. Şu anda elimde her 2 cihazda mevcut. Stabilite, incelik, performans+ renk canlılığı olarak 5, 4S e göre kat kat daha üstün bir cihaz. 4S den 5 e geçilir mi diye sorunlar oluyor. Kuşkusuz geçilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt