İphone 5 ve İphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

nokiae6

Üye
Daha geçen gün fotoğrafları çıktı yahu, görmedin mi .)

4 ile 4s arasında sadece 'makyaj' farkı var diyorsan da tebrik etmek lazım seni .)

Kardeşim ne yiyip içiyorsun tim boşuna mı çıkıp ucuz iphone diye birşey yok dedi her sene aynı iddia adamlar zaten milyonlarca satıyor kalitesi yüzünden.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
iphone5 al yenilikçi ol

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
bak şimdi kardeşim daha önceki mesajımdada yazdıgım gibi senin sorularına cevap veriyim bende 4s 64 gb var kullanılabilir kapasite 57.7 gb 58 diyelim yani 6 gb sisteme ayrılmış durumda dogal olarak iphone 5 16 gb aldıgını düşünürsek 10 gb kullanılabilirligi olacak ya kardeşim akıl var mantık var sen 10 gb ne sıgdıracaksın bu iphone 5 al diyen insanlar 16 gb mı kullanıyorlar acaba çok merak ediyorum kullananlar varsada emin ol alo demek için ve internette dolaşmak içn kullanırlar diger yorumlarıda okudum arkadaş iphone 5 al daha çok güncelleme gelecek demiş ya sorarım size gelse ne olacak ne degişiyor en son güncellemede ne geldigini yaziyim çinde haritalar eklenmiş saçma sapan şeyler.
2.soru. oyunlarda kasma oluyomu demişsin hayır asla olmadı denedim hemde en agır oyunlarda nova 3 most wanted fifa asphalp blitz brigge real racing bu oyunları bilen bilir yüksek kapasiteli oyunlar hepsini birden açtım denedim hiç bir sorun yok kasma hiç yok
3.şimdi gelelim oyunların boyutlarına kardeşim şimdi oyunlar bana göre 2 ye ayrılır basit oyunlar yüksek kapasiteli kaliteli oyunlar basit oyunlar fazla yer kaplamaz ama kaliteli oyunlar yer kaplar alacagın telde bence herzaman kaliteli oyunları tercih edersin benim oynadıgım bi kaç oyun yaziyim sana nova3(2.1 gb) most wanted(1.9gb)gangstar rio(1.7gb) fifa13(1.7gb) asphalp7(1.5gb)blits brigge(1.2 gb)real recing3(1.1 gb) bunlar gibi 10 oyun daha var bende daha yüklemediklerimde var sadace bunların toplamı 11.2 gb ya sadece 7 oyun ee sen bu tele hiçmi müzik hiçmiresim hiçmi video atmayacaksın
3.ben şuan baktım 30 gb doluluk oranım var ben alırken uzun vadede kullanmayı düşündügüm için
yüksek kapasiteli tercih ettim öylede olacak ins resimlerim videolarım programlarım istedigim oyunu yüklüyorum kafam rahat kapasitesini sen sormasan hiç bakmadım bile o derece he unutmadan bu söylediklerimin içinde programlarda yok onlarda cabası unutma
iphone 5 al diyen insanlar bu oyunların hangi birini oynuyor acaba 16 gb kullananlar için diyorum oynarlar ama nasıl birini yüklerken digerini silerek ki o zamanda o telin hiç bi anlamı kalmıyo bu açıklama umarım kafandaki soruları aydınlatır
4.benim fikrim uzun vadedekullanmak istiyorsan iphone 4s 32 al derim ok

O kadar uğraşıp yazmışsın teşekkür ederim peki android telefonlara sıcak bakıyormusun note 2 ye felan kullandınmı hiç iphone 4s le karşılaştırsan ne yi alırdın ?

ilyas2107

Üye
O kadar uğraşıp yazmışsın teşekkür ederim peki android telefonlara sıcak bakıyormusun note 2 ye felan kullandınmı hiç iphone 4s le karşılaştırsan ne yi alırdın ?

onuda 2 hafta kadar kullandım kardeşim ama ikisini kıyaslarsan ikisininde artısı eksisi var mesela hızda iphone 4s daha hızlı.Note 2 almamamın sebebi çoook büyük kardeşim hani resimlerde biraz daha küçük gözüküyor ama inan eline alınca göreceksin baya baya büyük ekranıda geniş ve büyük bi türlü ısınamadım telefon hissi vermiyor insana daha çok bi cep bilgisayarı gibi bişey internet ve oyun oynamak güzel ekranı büyük oldugu için ama bana göre hiç biri iphone kadar şık ve stabil degil birde büyük tel oldugu için etrafındakilerde bune böyle kocaman telefonmu bu gibi bi sürü yorumlar yapıyorlar ekranı büyük oldugu için birde çizilmesin diye ugraşma çabasıda var kapagı var biliyorsun oda olunca cebinde kocaman bi yer kaplıyo taşımasıda ayrı bi sorun onu alınca bi süre sonra skılacakmıssın gibi bi his veriyo insana zaten iphone dikkat ettiysen filmlerde dizilerde genelde kullanılan telefon çünkü elde falan çok şık duruyo birazda tercih meselesi kimisi boyutuna önem vermez oyun düşkünüdür samsung note2 ideal gelir kimisi hem şık hemde oyun internet ister iphone alır kişiden kişiye degişir benim note 2 seçmememin nedenleri dedigim gibi büyük olması bana göre çok büyük birde iphone çok pratik tek elinle kontrol edebiliyorsun herşeyi yapabiliyorsun zaten tel dedigin tek elinle herşeyi yapabilmektir ama note 2 de bu mümkün degil mesaj yazarken bile iki elini kullanıyorsun o derece

- - - Eklendi - - -

ayrıca unutmadan söyliyim arayüz olarak ve iphone daha güzel + retine ekran olmasıda bi başka artısı iphone

mesut1979

Üye
Slm, ilyas arkadas hakli alacaksan kesinlikle 32gb olsun yoksa sikinti cekersin ben gittim 16 gb aldim ve pismanim 32gb almadigima, 4-5 oyun ve 1-2 navigasyon yükledinmiydi hafiza oldugu gibi sinirina geliyor yazilan tavsiyeleri oku kesinlikle 16 gb alma sonra sikinti cekersin.

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
Slm, ilyas arkadas hakli alacaksan kesinlikle 32gb olsun yoksa sikinti cekersin ben gittim 16 gb aldim ve pismanim 32gb almadigima, 4-5 oyun ve 1-2 navigasyon yükledinmiydi hafiza oldugu gibi sinirina geliyor yazilan tavsiyeleri oku kesinlikle 16 gb alma sonra sikinti cekersin.

lg optimus g önerirmisinz 32gb ?

ilyas2107

Üye
Slm, lg lere fazla yanasma sikintili telefon, htc one x veya x+ olabilir
bencede lg lerde sıkıntı var menü geçişlerinde bile ufak kasmalar yapıyor faceye giriyorsun onda bile kasıyo gerisini sen düşün

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
bencede lg lerde sıkıntı var menü geçişlerinde bile ufak kasmalar yapıyor faceye giriyorsun onda bile kasıyo gerisini sen düşün

internetten vaktin varsa lg optimus g ye bir bak fikir sahibi olursun belki menülerde bir samsung note 2 veya iphone yi aratmiyor ?

ilyas2107

Üye
internetten vaktin varsa lg optimus g ye bir bak fikir sahibi olursun belki menülerde bir samsung note 2 veya iphone yi aratmiyor ?

Valla kardeşim lg bilmiyorum eğer sen beğendiysen sorun yok ama ben olsam tercih etmem bi lg ye o kadar para bağlamam asla ama sen bilirsin

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
4s forever.
Hayırlı akşamlar.

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim lg bilmiyorum eğer sen beğendiysen sorun yok ama ben olsam tercih etmem bi lg ye o kadar para bağlamam asla ama sen bilirsin

Note 2 16gb alicam galiba saolasin yorumlarin için

- - - Eklendi - - -

Note 2 16gb alicam galiba saolasin yorumlarin için

mesut1979

Üye
Son karari sen verceksin ama sana tavsiyemiz ios dan sasma.

serihan

serihan

Üye
Fiyatta çok az fark var. 3gs oyunları takır takır çalıştırıyorsa 4s çok iyi 5 biraz göz boyama. hem 4s daha sağlam.

Invoke

Invoke

Üye

Yapma be, hangi lg ama? Vatandaşın dediği lgnin facede kasma ihtimali sıfır.

ilyas2107

Üye

Yapma be, hangi lg ama? Vatandaşın dediği lgnin facede kasma ihtimali sıfır.

valla kardeşim benim arkadaşta var ama g modeli degil ld olimpus l di onda ufakta olsa kasmalar var o kadar para veriyorsun hala kasma yapıyorsa bi işe yaramaz

- - - Eklendi - - -

Son karari sen verceksin ama sana tavsiyemiz ios dan sasma.
aynen katılıyorum arkadaşa asla iostan şaşma ama yinede sen bilirsin

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
ios güzel
ama ben dosya aktarımı bile yapamam şimdi androidden çok iyi anlarım ama ben oyun oynicam 3.5inch ekranadada olmaz ipad de alamam ipad minide...
notebook um var ama cep telefonundada oyun oynuyacağım internet vs vs ama ios telefonları gerçekten küçük kalıyor yoksa çok iyiler bazı sitelerde iphone 5 i yamulan var mor renk sorunu var o var bu var jallbreak yapmıyacağım sade düz kullanıcam ama nasıl adapte olunur..

ilyas2107

Üye
ios güzel
ama ben dosya aktarımı bile yapamam şimdi androidden çok iyi anlarım ama ben oyun oynicam 3.5inch ekranadada olmaz ipad de alamam ipad minide...
notebook um var ama cep telefonundada oyun oynuyacağım internet vs vs ama ios telefonları gerçekten küçük kalıyor yoksa çok iyiler bazı sitelerde iphone 5 i yamulan var mor renk sorunu var o var bu var jallbreak yapmıyacağım sade düz kullanıcam ama nasıl adapte olunur..

kardeş sen karatını vermişsin o zaman note 2 al hayırlı olsun şimdiden

tecking

tecking

Üye
bana kalırsa iphone 5 beyaz renk al .bazen iphone 4sde oyunlarda donmalar olabiliyor.şu an iphone 4s kullanıyorum.iphone 5 siyah aldım daha çıkar çıkmaz biraz çizikler oluşunca 1 silikon kılıf 1 ekran filmi hemen kardeşime verdim telefonu :) çizik,çatlak böyle şöyleri hiç sevmeyen adamım.iphone 4s de çok ucuz değil sonuçta.neredeyse aynı fiyatlar 1,5 u veren 2 yi de verir.sakın telefonu siyah alma.

hadi kolay gelsin

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
bende galaxy gio var yanına ipod 5 32gb alsam ne dersin ?
ikisini birden aynı cepte taşıyacağım ne dersiniz ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt