Öneri Iphone 5 to samsung galaxy note 4 tereddüt'teyim

Flowra

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 to samsung galaxy note 4 tereddüt'teyim
Merhaba sahip olduğum çok az kullanılmış bir iphone 5 var . bugün'de gözüme bir ilan takıldı ,pasaport kayıtlı sıfır bir galaxy note 4 ,takas artı 600 tl şeklinde bir teklif sundu bana mesajıma yanıt olarak ben iphone 6 alacaktım lakin sizce bu teklifi değerlendirmelimiyim? Çok kararsızım

bb_onur

Üye
samsung hata kardesim iphone den vazgecme sakın

Değmez kardeşim 600 tl çok fazla ve yurt dışı garantili hiç bulaşma derim. Sen iPhone 6 yolunda devam et bence

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
başlığa hayran kaldım

Tepkiler: B.A.R.O.N

Flowra

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler o halde en iyisi ilk yurtdışı seyahatimden bir iphone 6 edineyim samsung'a izledigim kore dizilerinden ötürü bir sempatim var ^_^ bu yüzden değerlendirmiştim fakat 600 çok diyorsanız sizi dinleyeyim. zaten turkiye'de olmadigim icin tr garantisi cok umrumda degil. uygulama falan'da bilmem telefonum'dan tek beklentim guzel ve genis bir ekran , uygun bir kamera ve "dusuk sar degeri" ayrica iPhone 3,4,4s,5, biraz sikildim hep ayni telefon. uzun süre aynı telefonu kullanmayacağımıda ayrıca eklemek istiyorum.

başlığa hayran kaldım
Değmez kardeşim 600 tl çok fazla ve yurt dışı garantili hiç bulaşma derim. Sen iPhone 6 yolunda devam et bence
samsung hata kardesim iphone den vazgecme sakın

Tesekkur ederim .^_^

Tepkiler: B.A.R.O.N