iphone 5 te en çok hangi özellik olmasını isterdiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 te en çok hangi özellik olmasını isterdiniz?
önümüzdeki eylül ayında amerikada ve ardından avrupada satışa çıkacağı söylenen iphone 5 hakkında
söylentiler var ama hiç özelliklerinden bahsedilmiyor sizce özellikleri nasıl olmalı ve hangi özellikleri isstersiniz

rstsn

rstsn

Üye
Tuvalet eğitimi olsun. Şaka şaka hiç iphone'um olmadı ki ama en çok istediğim özellikliği ucuz olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
havada uçup takla atmasını isterdim :D ne biliyim ben işlemci ve ram konusunda birinci olsun

caglet

caglet

Üye
en çok istenilen iTunes e bağımlı kalınmamasıydı onuda yaptılar.. ekranın önceden 3-3.2 inç olması yeterli oluyordu artık telefon boyutu 4-4.5 inç arası oldu ekranın büyümesi daha iyi olurdu .. vede ekranı büyütüp inceliği ultra slim yapmak cok iyi olurdu

ilhanmansiz058

Üye
benim hiç iphone m olmadı gülcan

Muharremoter

Muharremoter

Üye
Asla ucuz olmasın çizgisini korusun yoksa Iphone kalitesini kaybeder çekici olmaz :nono:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
en çok istenilen iTunes e bağımlı kalınmamasıydı onuda yaptılar.. ekranın önceden 3-3.2 inç olması yeterli oluyordu artık telefon boyutu 4-4.5 inç arası oldu ekranın büyümesi daha iyi olurdu .. vede ekranı büyütüp inceliği ultra slim yapmak cok iyi olurdu

inceleikçe malzeme plastikleşir
ki apple bunu yapmaz.

Ben iphone'da 3 şey istiyorum :

tarayıcıda flash
ucuzluk
özgürlük(iTunes vs)

ve bunların kaçı iphone 5'de olacak??

eray1992

Üye
Iphone dış kabı teması duvar kağıdı bukalemun gibi koyulduğu yerin renklerine dönmesi

iphone sesli yönetme

Acil durumlarda ses komutu ile ambulansı veya itfaiyeyi aramasi veya o adresin mesajını bırakması

Isı sensorü ile o odanın nemini oksijenini sıcaklık oranını ölçme

Mp3 oynatma codegi

Daha iyi kamera

Hatasız şebeke çekimi

Iphone özel tv yazılımı

Usb okuma iphone kablo yardımı ile

BT ile şarj etme özelliği

Tek tuşla 3d moduna dönme(mavi kırmızı) veya gözlüksüz 3d ekran tasarlanabilir

iphone Asistan yeri gelince sohbet eden yeri gelince komutlara karşılık veren senin yerine araştıran ve sonucu aktaran söylediğini yazıya çevirip mesaj yollama

Şimdilik aklıma gelen bunlar geldikçe yazarım

Konuyu açan kişi bu fikirleri iphone mail atsa benim fikirlerime ihtiyaçları var gibi görünüyor :D

Kedi Yavrusu

Üye
widgetlar

SERSEL

SERSEL

Üye
arzular şelale :)

birmot

birmot

Üye
flash desteklesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt