Telefon Tavsiyesi Iphone 5 sony xperia z galaxy s3 lg optimus g

Sponsorlu Bağlantılar

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 sony xperia z galaxy s3 lg optimus g
Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Sizce bu telefonlardan hangisini almalıyım sebebiyle birlikte yazarsanız sevinicem...

deveci82

Üye
cebinde şarj cihazı ile gezmek istemiyorsan bu yazdığın telefonlarda uzak dur, sonuçta 1500 ve üstü fiyatlar var internet ve oyun kullanacağın için alıyorsun, sadece telefon için alsan 200 tl ver konuş dimi, şarj konusunda nokia iyidir, ha ben nokia kullanmam dersende hepsi aynı,

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bi symbiandan kurtulalım =D

- - - Eklendi - - -

başka önerisi olan var mı?

deveci82

Üye
nokia lumia serisi symbian değil

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Wp8 de kötü

- - - Eklendi - - -

başka yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

Beyler konu düşmesin paylaşım yapalım lütfen

burak.tolga

burak.tolga

Üye
lg optimus g bayağı iddaalı gözüküyo ama ben samsungdan şaşmam benim tercihim tabiiki bu :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
Iphone5 veya xperia z

uMTOku

Üye
iPhonedan şaşma seveceksin
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ibrahimoh

Üye
s3 iyidir

deveci82

Üye
samsung aldım pişmanım kardeş sarj bitecek diye tlfonu kullanmaya korkuyorum 6 saat gidiyor. alo demek için 100 tl ye bile telefon var. 1000 tl veriyosun 6 saat şarj bu teknoloji değil sömürgecilik resmen. ya lenovo 3000mah pil bulursan kayıtlı falan al yada nokia lumia 720 al ki pil derdin bitsin bir dost tavsiyesi

Kerim.

Kerim.

Üye
İphone5 alicak paran varsa htc one da alabilirsin.

maskedboy

maskedboy

Üye
bütçen varsa galaxy s3 ve xperia z ele istiyorsan hem sen lg optimus g alackaktın ne oldu hatta bana da baya övüyordun ve iphone 5 alacak bütçem varsa galaxy s4 ve htc one da düşünebilirsin

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
İphone bütçesi varsa S4 yada hTC one bak:good:

Türe

Türe

Üye
Htc one ve iPhone 5 arasında tercih yap.

fk555897

fk555897

Üye
Öncelikle S3 ve Optimus G'yi kafandan atmanı tavsiye ederim.
Eğer telefonda fazla ağır oyunlar oynamam veya internette gezinirim, fotoğraf çekerim, günlük kullanım için kullanırım dersen Xperia Z'yi öneririm.
Ama telefonda oyun oynarım, telefonumun çok şık olmasını isterim, iyi bir kamera isterim, stabil (hızlı) bir işletim sisfemi, hızlı bir internet isterim dersen iPhone 5 öneririm.

Febris

Febris

Üye
htc one bakarsan memnun kalırsın :) ama ben xperia kullanıyorum aldıktan 3-4 haftaya şarj duzeldı bir günü çıkarıyor

- - - Eklendi - - -

xperia z

sinan627

sinan627

Üye
lg optimus g gerçekten iyi bir cihaz

- - - Eklendi - - -

Wp8 de kötü

- - - Eklendi - - -

başka yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

Beyler konu düşmesin paylaşım yapalım lütfen

şu kulaktan duyma laflar yok mu...
kardeşim win8 hertürlü on numara win8 zaten bi bizim ülkede kötü şu önyargıdan vazgeçin

Üst Alt