Yardım Iphone 5 Şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Iphone 5 Şarj
iphone 5 akşamdan şarj ediyorum biraz kullandıktan sonra 97 civarları kalıyor sonra yatıyorum sabaha kalktığımda şarj 60 civarı oluyor hiç kullanmadığım halde. bu bazı günler oluyor bazı günler olmuyordu şimdi ise hergün olmaya başladı. acaba ios 6 kullanıyorum o yüzden olabilirmi yoksa donanımsal bir sorunmudur ??

zx6r

zx6r

Üye
alakası yok telefonu kullanmadığın zamanlarda 3G'yi kapat bir de öyle dene bu arada fazla parlak olmasın ekranın ortadan biraz daha fazlası idealdir.

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
3g zaten hep kapalı ekran parlaklığıda kısık. sadece bu şarjın bu kadar hızlı bitmesi geceleri oluyor. telefonu yatarken bırakıyorum 96-97 civarları sabah 9da bi bakıyorum 60larda kalmış. bekleme durumundayken hızlı bitiyor.

devil____boy

Üye
şarj sorunu yaşamaya başladım telefonu aldığımdan beri kullanım şeklim hiç değişmedi 3g hep açık arada oyun oynama sosyal ağlar haber okuma ekran parlaklığı her zaman otomatikte vs. ios6 kullandığım zamanlar 24 saat beklemede 13 saat kullanım şeklinde sonuçlar alıyordum bu durum ios 7 beta 6 ya kadar bu şekilde devam etti ne zaman ki ios 7 normal sürüme geçtim işin rengi değişti şimdi ise beklemede 9 saat kullanım ise 3saat 35dk ayrıca batarya %9-6 civarlarındayken birden kapanma mevzuları da boy göstermeye başladı sonuç can sıkıcı bir durum. Sıfırlama yazılımı indirip sıfırdan kurma vs tüm yöntemleri denedim

tavsiye ve önerisi olan varsa memnun olurum..

Takipçi Satın Al

Üst Alt