ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
zaten % 80 i bızım ulkedır durun geldı aldım
Çok acı bir gerçek: iPhone bir zenginliğin göstergesi kabul ediliyor. Akrabamdan biri çok zengin ve daha şimdiden iPhone 5 almayı düşünüyor. Hatta geçen ay akrabamın kardeşi biraz cahilcede olsa "iPhone 5 gelmiş ablamın eşi sipariş bile vermiş Amerika'dan gelmesini bekliyor" demişti. Düşünün artık.
iPhone'un satış rekoru kırması ancak zenginler sayesinde mümkün hem de bilinçsiz zenginler. Sanırım ankete katılanların %14'ü tamamen bilinçsiz, %17'si ondan biraz bilinçli. İnsan görmeden dadanır mı? Eee zengin telefonu olunca dadanıyor.
Haklısın.
akilli telefon satişlarinin her yil katlandigi bir piyasada yeni rekorlarin gelmesi normal. Akilli telefon pazari yillik %20den fazla buyuyor.
Çok acı bir gerçek: iPhone bir zenginliğin göstergesi kabul ediliyor. Akrabamdan biri çok zengin ve daha şimdiden iPhone 5 almayı düşünüyor. Hatta geçen ay akrabamın kardeşi biraz cahilcede olsa "iPhone 5 gelmiş ablamın eşi sipariş bile vermiş Amerika'dan gelmesini bekliyor" demişti. Düşünün artık.
iPhone'un satış rekoru kırması ancak zenginler sayesinde mümkün hem de bilinçsiz zenginler. Sanırım ankete katılanların %14'ü tamamen bilinçsiz, %17'si ondan biraz bilinçli. İnsan görmeden dadanır mı? Eee zengin telefonu olunca dadanıyor.
Haklısın.
Ben kesinlikle görmeden dalarım iPhone 5'e.Her zaman için devrin en performanslı cihazı oldu.
orası kesin bundan emınım ama kazıklancaz =)))Ben kesinlikle görmeden dalarım iPhone 5'e.Her zaman için devrin en performanslı cihazı oldu.
heralde bu sene gidiyor senin c6Ben kesinlikle görmeden dalarım iPhone 5'e.Her zaman için devrin en performanslı cihazı oldu.
Ben kesinlikle görmeden dalarım iPhone 5'e.Her zaman için devrin en performanslı cihazı oldu.
İnşallah seneye yaza minik yavrumu anneme vereceğim.
heralde bu sene gidiyor senin c6
orası kesin bundan emınım ama kazıklancaz =)))
Sen farklısınBir kesim var ki devrimin ne olduğunu bile bilmiyor
Sen farklısınBir kesim var ki devrimin ne olduğunu bile bilmiyor
ne alacaksın pekiiiİnşallah seneye yaza minik yavrumu anneme vereceğim.
Biz de bekleriz
- - - Eklendi - - -
İşte öylesine hovarda diyoruz.Kroyum emme para bende.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca devrim derken?
yalan haberler dizisi vol:15156156154445787899755
ne alacaksın pekiii
Wp8 yahut iPhone 4-4s...
Haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?