Iphone 5 mi yoksa htc one x plus mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben htc one x + derim .

Artles

Artles

Üye
Hayırlı olsun buyuklugu dert etme alisiyorsun banada biraz büyük gelmisti ama su an emin ol cok cok cok normal bir cihaz gibi geliyor ve iphone 5 falan asiri kücük geliyor kullanamadim cok ciddiyim ^^

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun buyuklugu dert etme alisiyorsun banada biraz büyük gelmisti ama su an emin ol cok cok cok normal bir cihaz gibi geliyor ve iphone 5 falan asiri kücük geliyor kullanamadim cok ciddiyim ^^

donanımsal özellikleri harbiden çok iyi yazılım olarak da jb ile iyileşmiş şu an iyi ki almışım diyorum büyüklüğünü dert etmiyorum bugün aldım alıştım bile

Artles

Artles

Üye

donanımsal özellikleri harbiden çok iyi yazılım olarak da jb ile iyileşmiş şu an iyi ki almışım diyorum büyüklüğünü dert etmiyorum bugün aldım alıştım bile

Pil ömrüne hayran kalıcaksın diyebilirim :)

Artles

Artles

Üye

evet direk dikkatimi çekti eksisini bulamadım telefonun :)

Eksisi bana göre kulaklığı olabilir :D Arkadaş en ufağını taktım yine de düşüp duruyor :D

Bide yandaki kilit ekrani biraz garip oldu üstünde elimi gezdirince sanki çok ufak çökmüş gibi ama baya önemsiz bana göre

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
Eksisi bana göre kulaklığı olabilir :D Arkadaş en ufağını taktım yine de düşüp duruyor :D

Bide yandaki kilit ekrani biraz garip oldu üstünde elimi gezdirince sanki çok ufak çökmüş gibi ama baya önemsiz bana göre

dre kulaklığım var zaten telefondan müzik dinlemeyi sevmiyorum :D benim dikkatimi çekmedi o :O

Samet.25

bi bitmediniz yeter artik o kadr site var girin kiyaslayin mesela kiyasla.com git bak 2 sine onu gectim forumda en az 10 dan fazla ayni konu vardir gir oku

Türe

Türe

Üye
bi bitmediniz yeter artik o kadr site var girin kiyaslayin mesela kiyasla.com git bak 2 sine onu gectim forumda en az 10 dan fazla ayni konu vardir gir oku

Oralar sadece donanima bakiyor neredeyse. Android ve iOS karsilastiracaksan donanimi bir kenara birakacaksin. Neyse arkadas almis zaten cihazi hayirli olsun :locked2:

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt