hafız.emre
Üye
-
Konu Sahibi
-
sence neden htc one ?iphone 5 mi galaxy mini mi diyimbende ne çok severmişsiniz iphone ile kıyaslama yapmayı aynı klansmanda olan cihazlar değil tabiki htc one
bence iPhone 5,daha hTC'nin çok ekmek yemesi lazım rahatsız mühendisler canım telefona 2.300 mAh batarya koymuşlar
- - - Eklendi - - -
ama bence şu anda en iyi telefon s4
Bence One, s4den daha iyi.
- - - Eklendi - - -
i5 ile one arasında ise kişiye göre değişir, i5 daha çok destek alacak, kamerası daha iyi... İkisininde tasarımı hoş, bence. Performansı ikisininde iyidir. One'ın sesi çok iyi. Ben olsam one alırdım.
bence s4 oneden daha iyi gibi ama sana şunu soyleyebılırımkı
Bence One, s4den daha iyi.
- - - Eklendi - - -
i5 ile one arasında ise kişiye göre değişir, i5 daha çok destek alacak, kamerası daha iyi... İkisininde tasarımı hoş, bence. Performansı ikisininde iyidir. One'ın sesi çok iyi. Ben olsam one alırdım.
Iphone larin en uyuz oldugum kismi istediginiz herseyi yaptirmiyo olmasidir bir muzik dahi atmak icin bilgisayara gerek duyan bir telefon belki guvenlik icin boyle birsey yapmis olabilirler ama bana gore cok sacma. Ayrica bildigim kadariyla kendi magazasi disinda baska biyerden uygulama yukliyemiyorsunuz mesela ucretli bi oyunu ucretsiz oynamak istedin android isletim sistemlerinde bu mumkun ama ios isletim sistemlerinde imkansiz bi yolu olsa dahi ben bilmiyorum. Iphone alan kisiler sekil olsun diye aliyolar zaten eger bi telefon alacaksan bu kesinlikle one olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?