iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

:hmmm sgs deki 1 ghz çift çekirdekti değil mi

- - - Eklendi - - -

Mc4 ü ? :oha:
Hayır 1 Ghz Cortex-A8 tek çekirdek 512 Kb L2 Cache işlemci var :D

hayır videoda mc3 var :D mc4 bulup koyayım buraya bakalım sonuç değişecekmi :ehe

PriZm

PriZm

Üye
codblackops2

codblackops2

Üye

vah vah diyon ama S3 Mini,Ace 2'yi oyunlarda toz duman ediyor :D

S3 mini ,ace2 yi mi oyunlarda toz duman ediyor yoksa sgs , s3 mini ve ace2 yi mi oyunlarda toz duman ediyor :ehe anlatım bozukluğu detected :bleh:

codblackops2

codblackops2

Üye
neyse ben genede anladım anlatmak istediğini :ehe bildiğimiz tek çekirdek ve 1 ghz :hmmm. Sgs bu gücünü nereden alıyor :D

- - - Eklendi - - -

vah vah diyon ama i9000 Namıdeğer Galaxy S :D

Ace 2,S3 Mini'yi oyunlarda toz duman ediyor :D

:ehe bak şimdi oldu :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Taa Star Wars serisindeki güçten alıyor :ehe

şaka bir yana kaynağı burası :D

Galaxy S zaten herşeyin donanım olmadığını arka arkaya kanıtlayan nadir android modellerinden

codblackops2

codblackops2

Üye
vay be :hmmm

- - - Eklendi - - -

neyse konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bence note 2 al sen i5 o parayı haketmiyor 15097 kardeş :ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
sgs ye verilen destek her telefona verilse teklonoji 2 yıl ilerden gider :D

codblackops2

codblackops2

Üye
mezara kadar götürürdü o telefon :ehe tabi eğer dediğin olursa :ehe

Türe

Türe

Üye
Bence s3 gibi bir cihaza 100tane uygulama yukleyince perte cikarmak amelelik:ehe:islik

hayır ne alakası var saçma sapan konuşuyosun :hmmm Uygulama yüklemek ne zamandır amelelik ? o zaman aynını sende yapıyorsun ? ;)

PriZm

PriZm

Üye
Hakkaten gençler sorun yok şaka amaçlı "laflaştık" zaten :D

Türe

Türe

Üye
Hacı deliriyorum böyle absürdlükleri görünce. Hey yarabbim. Uygulama yüklemicek olsam gider 920 alırım :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye

hayır ne alakası var saçma sapan konuşuyosun :hmmm Uygulama yüklemek ne zamandır amelelik ? o zaman aynını sende yapıyorsun ? ;)

Sen telefonu iyilestirmek amelelik dedin.bende telefonu iyilestirmeyip 100 tane uygulama yukleyince telefonu perte cikarmak amelelik dedim.ayrica ben uygulama yuklemek amelelik demedim bunu nasil cikardin o yazdigimdan anlamadim.sonra abzürdlük oluyo.iyice oku oyle konus

Takipçi Satın Al

Üst Alt