iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 mi Note II mi?
İkisi hakkinda da bilgi sahibiyim. İkiside birbirinden güzel ama hala karar verebilmis degilim.Fanlık yapmadan, tartisma cikarmadan nedenleri ile birlikte soylerseniz sevinirim.

Not: Ekran boyutu sorun degil ayni zamanda marketi de...

MaxipmaN

Üye
ekran boyutu sorun değilse note 2 derim ben

Kerim.

Kerim.

Üye
note2 bence.mukemmel telefon:dondum:iphone da guzel ama parasini haketmiyor

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
nedenlerini de soyleyebilir misiniz rica etsem :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ben samsunglardan fazla hoşlanmadığım için iphone 5 diyorum :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bana note2 daha makul geliyor. Iphone 5 in 4s den çok farkı yok,benim için hayal kırıklığı.. Note2 güzel cihaz androidden keyif alabileceğin ender telefonlardan.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve kullanıcıadları
Kerim.

Kerim.

Üye
nedenlerini de soyleyebilir misiniz rica etsem :)

arayuzu,donanimi,s pen'i ne biliyim cok guzel telefon.iphone5ise benim icin hayal kirikligi oldu ve bu yuzden iphone5ten sogudum:hmmm

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
arayuzu,donanimi,s pen'i ne biliyim cok guzel telefon.iphone5ise benim icin hayal kirikligi oldu ve bu yuzden iphone5ten sogudum:hmmm

Bildigin uzere iOS fazla donanim gerektirmeyen bir sistem

• Beğen
Tepkiler: alaStar
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Iphone'un 4S'e kadarki tüm modellerini ve Galaxy Note'u kullanan biri olarak ben Note 2'yi tercih ederdim.İlk olarak Iphone 5'ten başlayalım.Bana göre tam bir fiyasko.Aslında gayet güzel bir telefon fakat Iphone 4S ve çıktığı zamanlardaki rakip modellere bakarsak gerçekten çok yetersiz.4S'in üzerine ufak tefek eklemer dışında aman aman dedirtecek bir yenilik yok.Aynı şekilde iOS marketi her ne kadar muazzam olsa Jailbreak ile bir nebze daha özgür olabilsen bile bir süre sonra insanı sıkıyor.Belkide ekran boyutunun bana göre küçük olmasından bunu bilemeyeceğim.Ekranın büyüklüğü sorun değilse Note 2 ekran boyutundan avantajlı demektir.Aynı zamanda S-Pen gibi muazzam bir aleti var yanındaki sık sık kullanılıyor.Hatta o kadar hoşuna gidiyorki menüde dolaşırken bile kullanacak hale geliyorsun.Ayrıca Android olması sebebiyle özgürlüğü kullanmayacak olsan bile insanı bir rahat yapıyor.Performans olarak zaten çok ufak saniyelik, kullanımı etkilemeyecek farklar olacaktır.Bu durumda kullanım rahatlığı ve ek avantajları ön planda olmalı bana göre.Bu durumda ise Note 2 daha avantajlı.Birde iOS stabil fakat 4.1 ile (Öyle mükemmel derecede olmasa bile) Android'te gayet iyi bir stabilliğe erişiyor.Bu durum ve üstüne böyle bir donanım gerçekten çok mükemmel sonuçlar ortaya koyacaktır.Tabi şöyle bir olayda var telefonu ne kadar süre kullanacaksın.Eğer 2-3 yıldanda uzun süre kullanacaksan şimdilik hiç bir Android telefonu önermem.

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve alaStar
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Iphone'un 4S'e kadarki tüm modellerini ve Galaxy Note'u kullanan biri olarak ben Note 2'yi tercih ederdim.İlk olarak Iphone 5'ten başlayalım.Bana göre tam bir fiyasko.Aslında gayet güzel bir telefon fakat Iphone 4S ve çıktığı zamanlardaki rakip modellere bakarsak gerçekten çok yetersiz.4S'in üzerine ufak tefek eklemer dışında aman aman dedirtecek bir yenilik yok.Aynı şekilde iOS marketi her ne kadar muazzam olsa Jailbreak ile bir nebze daha özgür olabilsen bile bir süre sonra insanı sıkıyor.Belkide ekran boyutunun bana göre küçük olmasından bunu bilemeyeceğim.Ekranın büyüklüğü sorun değilse Note 2 ekran boyutundan avantajlı demektir.Aynı zamanda S-Pen gibi muazzam bir aleti var yanındaki sık sık kullanılıyor.Hatta o kadar hoşuna gidiyorki menüde dolaşırken bile kullanacak hale geliyorsun.Ayrıca Android olması sebebiyle özgürlüğü kullanmayacak olsan bile insanı bir rahat yapıyor.Performans olarak zaten çok ufak saniyelik, kullanımı etkilemeyecek farklar olacaktır.Bu durumda kullanım rahatlığı ve ek avantajları ön planda olmalı bana göre.Bu durumda ise Note 2 daha avantajlı.Birde iOS stabil fakat 4.1 ile (Öyle mükemmel derecede olmasa bile) Android'te gayet iyi bir stabilliğe erişiyor.Bu durum ve üstüne böyle bir donanım gerçekten çok mükemmel sonuçlar ortaya koyacaktır.Tabi şöyle bir olayda var telefonu ne kadar süre kullanacaksın.Eğer 2-3 yıldanda uzun süre kullanacaksan şimdilik hiç bir Android telefonu önermem.

bartu abi iyi yazmışsın güzel yazmışsında ben en az 2 yıl kullanmak zorundayım alacagım telefonu.neden tavsiye etmezsin peki :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

bartu abi iyi yazmışsın güzel yazmışsında ben en az 2 yıl kullanmak zorundayım alacagım telefonu.neden tavsiye etmezsin peki :hmmm

2-3 yıl kullan 4.1'den sonra artık 2-3 yıl sınırını devirir Samsung herhalde.Fakat Samsung 3 yıl destek verecekse Apple 7 yıl destek verir bundan bahsediyorum.Iphone 5'in tek artısı destek süresi bana göre.Bunu demeye çalıştım.

muscler

muscler

Üye
iki işletim sisteminide bi süre kullanma fırsatım oldu ve ben kendimi androidde daha özgür hissettim ios daha kısıtlı . Android uygulamaları mesela istediğim uygulamaya ulaşma fırsatım oluyo markette yoksa internetten bulup bide ios de flash player olmaması büyük bi eksiklik ve bazı dosya depolamalar için itunes şart androidde usb gibi takıpta başka bi pcde hemen işini halledemiyosun ama ios daha genel herkes tarafından tercih edildiği için appstore falan uygulamalar daha güncel buda tabi tercih meselesi işte

bide iki cihaz arasındaki teknik farklardan bahsetmek gerekirse iphone 5in bataryası 1440 mAh ve dört çekirdekli bi işlemciyi beslemeye çalışırken aynı şekilde note 2nin bataryası 3100 mAh nerdeyse iki katı bunuda göz önünde bulundur derim sonra yanında iphone şarj aletiyle gezme

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
iki işletim sisteminide bi süre kullanma fırsatım oldu ve ben kendimi androidde daha özgür hissettim ios daha kısıtlı . Android uygulamaları mesela istediğim uygulamaya ulaşma fırsatım oluyo markette yoksa internetten bulup bide ios de flash player olmaması büyük bi eksiklik ve bazı dosya depolamalar için itunes şart androidde usb gibi takıpta başka bi pcde hemen işini halledemiyosun ama ios daha genel herkes tarafından tercih edildiği için appstore falan uygulamalar daha güncel buda tabi tercih meselesi işte
flash player artık yavas yavas ceplerden kalkıyor :) html5 desteği var ios'te.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Öncelikle flash player'ın Android için ömrü taş çatlasın 6 ay bu yüzden bunu öyle aman aman bir avantaj olarak şu zamanda sayamayız.Ayrıca bir çok uygulama önce IOS'a yazılıp sonra Android'e portlandığından uygulamalar ve güncellemeleri geç gelebilir fakat eksik olmaz.Tabi iOS'un marketi ve bulunan işlevsel uygulamalar Google Play'e göre daha fazla orası ayrı.

Symbianize

Symbianize

Üye

Saydiklarinin hepsi jailbreakle mumkun

PriZm

PriZm

Üye

flash player artık yavas yavas ceplerden kalkıyor :) html5 desteği var ios'te.
Androidde yokmu? hemde iOS'dakinden daha iyisi var :) Safari 360 civarı skor elde ederken benim telefon :

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

Androidde yokmu? hemde iOS'dakinden daha iyisi var :) Safari 360 civarı skor elde ederken benim telefon :
yok anlamında söylemedim.android'de flash varsa ios'te de html5 var anlamında söyledim.yani androidde de oldugunu biliyorum.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Zaten yok dememişki :tebessüm: IOS'ta flash yok Android'te var demiş bunun üzerine ikisinde de HTML5 var yani bu bir avantaj değil demiş :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt