iPhone 5 Mesaj Almıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 Mesaj Almıyor
Turkcell hattım var Turkcell birisi mesaj atınca alıyorum ama bi arkadaşım vodofone o attığında mesaj gelmiyor sorun bende mi onda mı çözemedik yani başka vodofone mesaj atan yok :D Nasıl oluyo bu iş Turkcelden alıyorum ama Vodofone yok

frngyhn

frngyhn

Üye
telefonuna ilk önce bi hard reset at daha sonra mesaj ile turkcell internet ve mms ayarlarını al olmadığı takdirde bi format ile sorunu kesinlikle çözersin . birde telefonun simkilitli ise ve gevey ile kullanıyorsan muhtemelen ondan kaynaklanıyodur.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Sim kilitli mi ? Nasıl oluyor o iş benim bildiğim yurt dışından gelmesi gerekiyor ama benim buradan alma kvk dan aldım , o ayarları filan aldım önceden , modeli A1429 bi sorun yaratır mı ? birde mesaj almaya başladı hiç bi şey yapmadan :aha:

- - - Eklendi - - -

Sim kilitli mi ? Nasıl oluyor o iş benim bildiğim yurt dışından gelmesi gerekiyor ama benim buradan alma kvk dan aldım , o ayarları filan aldım önceden , modeli A1429 bi sorun yaratır mı ? birde mesaj almaya başladı hiç bi şey yapmadan :aha:

OnurErtas

OnurErtas

Üye
sadece vodafone olarak 1 kişide mi denediniz? birde avea ve baska bir vodafone hattıdan deneyiniz. pmde numaranızı verirseniz avea hattımdan bi mesaj atabilirim.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
3 Tane vodofone denedim

Üst Alt