Tavsiye İphone 5 le Lumia 1520 takaslayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 le Lumia 1520 takaslayım mı?
Elimde değişimden gelmiş sıfır ayarında temiz iphone 5 var sizce 1520 ile takaslamamalımıyım gönlüm 5s ten yana ama şuandada 400 nakit verebilecek durumda değilim ona

MaxipmaN

Üye
kamera ve performans olarak birşey kaybetmez daha kazanırsın da,mağaza hüsrana uğratır, büyük telefon da bazen işkence oluyor kullanımı, note2 büyüklük olarak benim için sınırda 1520yi hayatta kullanamazdım ellerim de küçük :D

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kamera konusunda iphonedan iyi olduğu süphesiz aslında ios taki uygulamalar çok çok düzgün çalışıyo oyüzden 5s e geçmek istiyodum üste 400 istiyolar şuanda nakitim yol bende bi sene falan bunu kullanıp yazın çalıştığım için yazın gelen parayla 6s yada 7 işte seneye ne çıkarsa onu almayı düşünüyodum yada bunu elden çıkarıcam 1520 alcam karar veremedim bunu kullanmaya devam edip 2015 ekim aralık gibi 6s e geçmek daha mı iyi olur yoksa takas etsem mi :ehe
kamera ve performans olarak birşey kaybetmez daha kazanırsın da,mağaza hüsrana uğratır, büyük telefon da bazen işkence oluyor kullanımı, note2 büyüklük olarak benim için sınırda 1520yi hayatta kullanamazdım ellerim de küçük :D
Bu iphone 5 ide nexus 5 verip aldım zaten :D

MaxipmaN

Üye
Kamera konusunda iphonedan iyi olduğu süphesiz aslında ios taki uygulamalar çok çok düzgün çalışıyo oyüzden 5s e geçmek istiyodum üste 400 istiyolar şuanda nakitim yol bende bi sene falan bunu kullanıp yazın çalıştığım için yazın gelen parayla 6s yada 7 işte seneye ne çıkarsa onu almayı düşünüyodum yada bunu elden çıkarıcam 1520 alcam karar veremedim bunu kullanmaya devam edip 2015 ekim aralık gibi 6s e geçmek daha mı iyi olur yoksa takas etsem mi :ehe

5 hala her oyunu açan taş gibi cihaz,6si bekle :spr

nexuscular görmesin kavga çıkar :ehe

• Beğen
Tepkiler: avast ve lazye
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
5 hala her oyunu açan taş gibi cihaz,6si bekle :spr

nexuscular görmesin kavga çıkar :ehe
Bende nexuscuydum :D ama nexus stock sevmeyen adama göre ven stock rım dışında rom atınca rahat edemiyorum mesela :S

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve lazye
0MG90

0MG90

Üye
Bence takas etme. Daha iPhone'nunu JB yapmadan iOS'u bırakma :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
98farom98

98farom98

Üye
Vaz geçmekle iyi yapmışsın tamam 1520 de güzel bi cihaz ama iphone başkadır ya :)

• Beğen
Tepkiler: avast

furkankaya559758

Üye
Bence takas etme. Çünkü hem mağaza hemde kullanış olarak iPhone 5 önde. İleride daha yeni bir model ile değiştirirsin.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Üst Alt