iphone 5 ırakta?

Sponsorlu Bağlantılar

gerillaxil

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 ırakta?
bugun görüştügüm birkaç kişi arkadaşlarının ıraktan iphone 5 getirdigini ve burda iki telefoncuya satmıslar birer tane. 2.500tlye satmışlar.
ordan da 720 dolara almışlar. 40dolar da pasaport ile açtırmak için vermişler. iphone 5 cıkmıs mı şimdi anlamadım ne oluyor böyle. iphone 5 alacak diye arkadas iphone 4 ünü de sattı. piyasaya düşmüş müdür?

RizeOnline

Üye
bugun görüştügüm birkaç kişi arkadaşlarının ıraktan iphone 5 getirdigini ve burda iki telefoncuya satmıslar birer tane. 2.500tlye satmışlar.
ordan da 720 dolara almışlar. 40dolar da pasaport ile açtırmak için vermişler. iphone 5 cıkmıs mı şimdi anlamadım ne oluyor böyle. iphone 5 alacak diye arkadas iphone 4 ünü de sattı. piyasaya düşmüş müdür?

Resmen sallamış dostum. Farazi bunlar inanma...

gerillaxil

Üye
    Konu Sahibi
mümkündür ben de inanmadım pek.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
:))) bizim burda markette de iphone 6 satılıyor meraklısına duyurayım dedim:aha: bende iphone 4 ümü satıp alsammı napsam ya böyle sallama haberler için konu bile açmaya değmez arkadaşlar

gerillaxil

Üye
    Konu Sahibi
her ihtimali gözönüne almak gerek degil mi. sallama haber diyorsun da haberin sallaması senin yorumlamana göre belli olamaz. varsa dogrudur yoksa yanılıyorsun böyle birşey yok diyebilirsin. konunun açılmaya deger olup olmadıgını sen bilemezsin. haddini bilerek konuş

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ben haddimi bilerek konuşuyorum sen bi sakin ol önce gerilme bu kadar arkadaşım oky her ihtimali göz önüne almak gerekir diyosun bak ne güzel demişsin o zaman biraz araştırma yaparsın iphone 5 çıktı mı diye öyle konu açarsın ayrıca bunun hadini bilmekle ne alakası var şu konunu çocuk okusa o da güler :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sallama haber değil doğru. İphone 5 imitasyonları üretildi, doğuda 1-2 güne herkezin eline geçer bunlardan. Kapasitif dokunmatik ekranları var, wifi, bluetooth, 2 - 3.2 mp kameraları var. Görünüş olarak İPhone4 ile birebir aynı, sadece biraz daha ince. 200 ile 400 TL arasında bir fiyata satarlar muhtemelen. Ama İPhone 5 değil :) İPhone 5in görünümü tahmin edilerek üretilmiş çin malı telefon bunlar.

gerillaxil

Üye
    Konu Sahibi
ben haddimi bilerek konuşuyorum sen bi sakin ol önce gerilme bu kadar arkadaşım oky her ihtimali göz önüne almak gerekir diyosun bak ne güzel demişsin o zaman biraz araştırma yaparsın iphone 5 çıktı mı diye öyle konu açarsın ayrıca bunun hadini bilmekle ne alakası var şu konunu çocuk okusa o da güler :)

sanırım bu link sallamasyon olmadıgını kanıtlar sana. allahtan bir kaç gün önce yazdım bu haberi. ve su an bunu destekleyen bir haber yayınlandı.tıkla bak kardeşim
iPhone 5, satışa çıkarıldı!

cmlkrc

cmlkrc

Üye
fake!!!

y n s c n

y n s c n

Üye
Bizim tophanedede var iphone 5 diye imitasyon cihazlar :) İşletim sistemleri hep aynı çinphone~

rapege

rapege

Üye
4 Ekimden önce sadece test cihazları vardır ki bunlarında satılması imkansız gibi zor

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
cevaplamak için biraz geç oldu herhalde ama arkadaşımız doğru söylüyor iphone 5 gerçekten de var kendi gözlerimle gördüm. tamam applenin orjinal kendi fabrikasından olmayabilir ama gerçekten de youtubedeki hologramlı iphone 5 var kendim gördüm. ekranı sanırım 4 inc kadardı telefonun kenarında bi tuş vardı bastığında hologramla klavye çıkıyordu üstte yine aynı şekilde ekran çıkıyordu. askerdeyken komutanımızda vardı onda cepten lig tv izleme paketi vardı açtı hologramı büyük ekranda maç izledik resmen....

william75

william75

Üye
Iphone 4S çıkmadan Hiphone 5 çıkmıştı. Çin'de çıkmıştır doğrudur:)

Avunyali

Üye
Kardeşim Bu 1 iPhone 4S daha 3 yok 4 ay once felan cıktı 4 ay sonra o da cıkacak sakin olun Haber stokları elime gelsin paylasırım ...

mnamijok

mnamijok

Üye
yok bee

Türe

Türe

Üye
|-)

İncİnat

İncİnat

Üye
:))) bizim burda markette de iphone 6 satılıyor meraklısına duyurayım dedim:aha: bende iphone 4 ümü satıp alsammı napsam ya böyle sallama haberler için konu bile açmaya değmez arkadaşlar

arkadaş yanlış bilgi almış fa olabilir alay etmeye gerek yok bence...

Üst Alt