Taha Aytar
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonu alalı 2 ay oldu. Garantiye yollarken kağıda deeğişim talep ediyorum yazdım. Kaskosu yok. Kullanıcı hatası değil.Yan sanayi yapmamalılar. Sen orjinal ekran talep et. Birde telefonunu alalı ne kadar oldu ? Kaskosu var mı ? Kullanıcı hatasıda değil çünkü
Hocam daha sonuç yok. Dün yollamıştım işte.Sonuç ns kardeşim
Buraya açılsa bunlrla uğraşmıyacaz ama. Bende Türkiyede yaşamak istemiyorumEğer öyle bir şey yaparlar ise bu ülkeden bir şey olmayacağına emin olabilirim artık.
İngiltere'de yaşıyorum. Türkiye'den aldığım iPhone 5'imde ölü piksel vardı. Burada yaptırayım artık dedim. Gittim apple store'a. Tabi randevu alınıp gidiliyor önceden. Adamlara anlattım derdimi tamam dediler aldılar telefonu. Yapıldığı zaman mail mi atarsınız arar mısınız diyordum tam adam bana 30-45 dk sonra gelip cihazı alın dedi. Ben iş garanti olsun dedim 1 saat sonra gittim. Alışveriş merkezindeydi zaten gezdim mağazaları.. Yan sanayi gibi bir şey takma şansı da yok buralarda. 0 Ekran takıp geri verildi hemen.
apple değil hocam genpa veya kvk. Onlar yaparKardeşim koskoca apple a tutupda yan sanayi ekran takabilirler mi ?
Kardeşim sen hiç kendini sıkma telefonunu tertemizce ilk geldiği günden daha temiz bir şekilde gönderecekler.
Buraya açılsa bunlrla uğraşmıyacaz ama. Bende Türkiyede yaşamak istemiyorumkeşke imkanım olsa los angeles veya new york
apple değil hocam genpa veya kvk. Onlar yapar
sağolun hocam içimi az olsun rahatlattınız. Orjinal parça veya değişim olursa çok mutlu olacağımbkardeşim yedek parçalar apple dan geliyor bizimde kvk servisimiz vardı ama kapattık. ondan biliorum
sağolun hocam içimi az olsun rahatlattınız. Orjinal parça veya değişim olursa çok mutlu olacağımb
Buraya açılsa bunlrla uğraşmıyacaz ama. Bende Türkiyede yaşamak istemiyorumkeşke imkanım olsa los angeles veya new york
apple değil hocam genpa veya kvk. Onlar yapar
Kasada iyne ucu kadar kasanın yan tarafında köşelerde çok küçük hafif bir çökük var. Çok küçük görülmez bile. Saten üstünde jelatin vaR. Anlamazlar.Eğer kasada da bozuklu varsa telefonunu değiştirip yollarlar çünkü ekranın dalgalı olması çok garibime gitti hiç rast gelmedim böyle bir olaya
Kasada iyne ucu kadar kasanın yan tarafında köşelerde çok küçük hafif bir çökük var. Çok küçük görülmez bile. Saten üstünde jelatin vaR. Anlamazlar.
Değiştirseler çok iyi olur aslında. Yarın gidince soracağım
inşallah değiştirirler kardeşim
Hocam genpa güvelinir bir şirketmi sıkıntı çıkarrım.ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?