samsam_
Üye
-
Konu Sahibi
-
ıphone 5 getittirdim yurt dışından ama pasaportların üstüne cihaz kayıtlı çıktı .bu telefonda elimde kaldı.eger bulamazsam satışa çıkarıcam.elden satış yapıcam. geliş fiyatı neyse bırakıcam teli o fiyata..1250 tl den veriyorum. ilgilenenlere duyurulur. papaport kaydı yapanlardan haber bekliyorum
ıphone 5 getittirdim yurt dışından ama pasaportların üstüne cihaz kayıtlı çıktı .bu telefonda elimde kaldı.eger bulamazsam satışa çıkarıcam.elden satış yapıcam. geliş fiyatı neyse bırakıcam teli o fiyata..1250 tl den veriyorum. ilgilenenlere duyurulur. papaport kaydı yapanlardan haber bekliyorum
kocaeli ve 216 istanbul cevresi olursa iyi olur.resmleride eklerim hemn
ben alabilirim kardeş cihazın resimlerini eklermisin ?
500 lira veriyim
telefonun fotograflarını buraya atamadım bende profilde albüm açıp içine attım . yakın çevre olursa iyi olur. 0538 721 11 68 .bu numaradan iletişime geçebilirsiniz.
ben alabilirim kardeş cihazın resimlerini eklermisin ?
millet kendini akıllı sanıyo kardeşş500 çok değil mi ailenin en akıllısı ? Gg de androidli çin malı var o fiyata böyle gereksiz insana böyle gereksiz telefon yakışır.
nakit en en en son ne kadar yapabilirsin?
Dostum akraban yoksa pasaport kayıt yaptırma telefonu
nakit en en en en en son bu .oluruda bu zaten..
- - - Eklendi - - -
.kaydettirmimde napim kardes.kaydettiremedigim icin satisa cikardim ztn.
arkadaşım eger istanbuldaysen gel yapayım ama şartım var geleceksin yanımda pasaporta kaydettirecez istanbul pendik
500 lira veriyim
nakit en en en son ne kadar yapabilirsin?
arkadaşlar ben de ı phone 4s var ve pasaport arıyorum tel kapandı kapanacak ücrete mukabil istenen şartlarda yardımcı olabikirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?